Loes Wevers

Loes Wevers is advocaat en externe vertrouwenspersoon bij Wevers Advocatuur | Integriteit in arbeidsrelaties. Na vijf jaar bij de landsadvocaat te hebben gewerkt, op de afdeling arbeids- en ambtenarenrecht, maakte zij in 2015 de overstap naar Boontje Advocaten & Mediators, een arbeidsrecht nichekantoor. Per 1 januari 2022 is Loes haar eigen kantoor gestart. Ze geeft ook cursussen over integriteit en verzorgt integriteitstrainingen. Loes publiceert met regelmaat over het onderwerp. Haar missie is mensen en organisaties met aandacht bij te staan en te informeren. Door daarbij verder te kijken dan de hectiek van het nu, ontstaat een betere (integriteits)cultuur. Dat leidt vervolgens tot gezonde organisaties waar mensen met plezier werken.
 • juridisch / Column

  Integriteitsmoeheid

  Ik verbaas mij erover dat iedereen overal iets van moet vinden, zonder feiten te kennen. Onbewust draagt men zo bij aan integriteitsmoeheid.

  26 juli 2022
  Integriteitsmoeheid
 • juridisch / Column

  Nevenwerkzaamheden: een integer goed?

  De rechtspositie van ambtenaren en werknemers wordt dcihter bij elkaar gebracht. Hoe om te gaan met nevenwerkzaamheden bij ambtenaren?

  28 juni 2022
  Nevenwerkzaamheden: een integer goed?
 • juridisch / Column

  Gezonde aandacht voor integriteit

  Een overheidswerkgever moet het onderwerp integriteit altijd scherp in het vizier hebben. Echter, niets menselijks is ook die vreemd.

  24 mei 2022
  Gezonde aandacht voor integriteit