of 59345 LinkedIn

Personalia

Heeft u of uw collega een nieuwe baan, een benoeming of gaat iemand met pensioen? Meld personalia en carrièreswitches aan Binnenlands Bestuur.

Geef personalia door

Personalia

 • Lotte de Jong is benoemd tot interim-gemeentesecretaris in Nijkerk. Zij neemt een deel van de taken over van Gert van Beek die vanwege ziekte voor langere tijd is uitgevallen. De Jong heeft ervaring in soortgelijke functies in Almelo, Ermelo en Blaricum.

  Lotte de Jong

  Nieuwe functie: interim gemeentesecretaris / concernmanager

  Nieuwe werkgever: Nijkerk

  Datum in dienst treding: 18 nov 2019

  Oude functie: clustermanager en plv. directeur sociaal domein

  Oude werkgever: Haarlemmermeer

 • Ad Anthonissen is vanaf 19 september 2019 tijdelijk interim griffier in de gemeente Bunnik. De heer Anthonissen is in veel gemeenten interim griffier geweest, laatstelijk in de gemeente Veere. Hij vervangt mevrouw Heleen Hofland die tijdelijk actief is op de griffie van de gemeente Nieuwegein.

  Ad Anthonissen

  Nieuwe functie: Interim griffier

  Nieuwe werkgever: gemeentre(raad) Bunnik

  Datum in dienst treding: 19 sep 2019

  Oude functie: partner ABGL

  Oude werkgever: ABGL

 • Per 1 september heeft de gemeenteraad van Voorschoten een nieuwe griffier: Bert Jan Urban. Urban (48) werkte hiervoor bij de gemeente Capelle aan den IJssel en eerder onder meer als fractiemedewerker bij de Tweede Kamer en bestuursadviseur in Rotterdam. Brede overheidservaring die hij kan inzetten in zijn nieuwe functie als griffier voor de gemeente Voorschoten. Bert Jan Urban volgt Hans van der Does op die met pensioen is gegaan.

  Bert Jan Urban

  Nieuwe functie: Griffier

  Nieuwe werkgever: Gemeente Voorschoten

  Datum in dienst treding: 01 sep 2019

  Oude functie: Hoofd Maatschappelijke Zorg en Participatie

  Oude werkgever: Gemeente Capelle aan den IJssel

 • Geeske Wildeman is sinds 1 augustus aan de slag als de vaste gemeentesecretaris van Maasdriel. Daarnaast is zij, met collega Wabe Wieringa van Zaltbommel, directeur van de Bedrijfsvoeringseenheid Bommelerwaard. Zij vervulde beide rollen sinds vorig jaar al als interimmer. Eerder had zij interim-functies in de gemeenten Schiedam en Velsen en bij het Havenbedrijf Moerdijk.

  Geeske Wildeman

  Nieuwe functie: gemeentesecretaris

  Nieuwe werkgever: Gemeente Maasdriel

  Datum in dienst treding: 01 aug 2019

  Oude functie: interim gemeentesecretaris in Maasdriel

  Oude werkgever: Maasdriel

 • Per direct zal de heer Ad de Kroon in Laarbeek starten als interim-gemeentesecretaris van de gemeente Laarbeek. Ad de Kroon is gemeentesecretaris geweest in Tubbergen, Veldhoven en Helmond en provinciesecretaris in Limburg.
De vertrekkend gemeentesecretaris Myriam Meertens is per 1 september 2019 vertrokken naar de gemeente Weert. Ook daar zal zij de functie van gemeentesecretaris vervullen.

  Ad de Kroon

  Nieuwe functie: Interim-gemeentesecretaris

  Nieuwe werkgever: gemeente Laarbeek

  Datum in dienst treding: 02 sep 2019

  Oude functie: -

  Oude werkgever: -

 • Philip Bosman start op 1 september bij gemeente West Betuwe als algemeen directeur en loco-gemeentesecretaris. Hij volgt Christian van den Berg op die deze functie ad interim vervulde. Bosman verlaat de gemeenten Boxtel en Sint-Michielsgestel waar hij het afgelopen jaar directeur was van de Gemeenschappelijke Regeling MijnGemeenteDichtbij.

  Ph.H. Bosman

  Nieuwe functie: Algemeen directeur/loco-gemeentesecretaris

  Nieuwe werkgever: Gemeente West Betuwe

  Datum in dienst treding: 01 sep 2019

  Oude functie: Directeur

  Oude werkgever: MijnGemeenteDichtbij

 • Daniëlle van der Vliet wordt per 1 september 2019 bestuursvoorzitter van het CAK. De afgelopen periode was ze waarnemend bestuursvoorzitter. Van der Vliet is sinds september 2018 lid van de raad van het bestuur van het CAK. Daarvoor vervulde zij verschillende bestuurlijke rollen bij de Rabobank. Daniëlle van der Vliet studeerde Nederlands Recht aan de Rijksuniversiteit Groningen.

  Daniëlle van der Vliet

  Nieuwe functie: bestuursvoorzitter CAK

  Nieuwe werkgever: CAK

  Datum in dienst treding: 01 sep 2019

  Oude functie: waarnemend bestuursvoorzitter CAK

  Oude werkgever: CAK

 • Per 1 september volgt Jeroen Haan Patrick Poelmann op als dijkgraaf van Hoogeheemraadschap De Stichtse Rijnlanden. Hij was daarvoor onder meer hoogheemraad bij Hoogheemraadschap van Rijnland.

  Jeroen Haan

  Nieuwe functie: Dijkgraaf

  Nieuwe werkgever: Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden

  Datum in dienst treding: 01 sep 2019

  Oude functie: Hoogheemraad

  Oude werkgever: Hoogheemraadschap van Rijnland