Driessen

Een duurzaam uitzendbureau voor de publieke sector dat - met goed werkgeverschap - medewerkers en organisaties aan elkaar verbindt.

Werken in de publieke sector vraagt om aanpassingsvermogen, flexibiliteit en wendbaarheid. Ook in het personeelsbestand. Driessen helpt hierbij door het verbinden van mens en werk. Door onze focus en ervaring in de publieke sector kennen wij de mensen en organisaties als geen ander. Dankzij die kennis realiseren wij de beste match. En na die match houdt ons werk niet op. Bij Driessen zetten we elke dag samen met meer dan 1.000 organisaties in op het werkgeluk van onze 15.000 medewerkers. Want hun werkgeluk, werkt door naar burgers, inwoners en onze hele samenleving.

Event duurzame inzetbaarheid

Event duurzame inzetbaarheid

Duurzame inzetbaarheid is cruciaal in deze snel veranderende arbeidsmarkt. Medewerkers die hun hele carrière vitaal, competent en productief blijven, zijn goud waard. Daarom organiseren wij op dinsdag 25 juni het event ‘Duurzame inzetbaarheid: de sleutel tot toekomstgericht werken’. Meld je direct aan.

Driessen

Beluister onze podcastserie

In onze podcastserie "Wervingspraat bij de koffieautomaat'' bespreken experts ontwikkelingen in werving en selectie. Beluister de verschillende afleveringen in de serie bijvoorbeeld over artificial intelligence of duurzame inzetbaarheid. Luister nu.

Driessen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wij houden je rgelmatig op de hoogte van relevante ontwikkelingen, events en publicaties op het gebied van mens en werk in het publieke domein. Aanmelden.

Driessen