KplusV

KplusV organisatieadvies helpt overheden helder zicht te krijgen op ‘waar het om draait’ en biedt van daaruit oplossingen waarmee u uw doelen bereikt.

De kijk op het functioneren van publieke organisaties kantelt. En dat heeft gevolgen voor hun rol. Overheden moeten slimmer, ondernemender en innovatiever aan de slag. Met meer eigen verantwoordelijkheid en initiatief voor burgers en bedrijven. Samenwerken met ketenpartners is daarbij het motto.

KplusV ondersteunt organisaties in hun veranderprocessen. Samen spannen we ons in voor een infrastructuur die maximaal maatschappelijk rendement oplevert. Waarom? Omdat we erin geloven dat in een goed functionerend publiek bestel alle inwoners tot hun recht komen. Al jarenlang werken we succesvol vanuit de ecosysteemgedachte en dat maakt ons een verbinder pur sang. We brengen partijen, mensen en mogelijkheden bij elkaar en smeden allianties. Onze kennis van onder andere de sociale en duurzame economie verenigen we met onze praktische ervaring om processen te verbeteren en veranderingen te verankeren. Zo denken we mee in toekomstvisies, strategieontwikkeling en beleids- en bestuurlijke vraagstukken.

Logo KplusV
  • Westervoortsedijk 73
  • 6827AV Arnhem

Innovatiegericht opdrachtgeverschap bij start-ups voor overheden

Innoveren vanuit samenwerking! Als startups en overheden samenwerken, ontstaan kansen voor innovatie. Om goed samen te werken met startups, heb je als overheid kennis en tools nodig. Zodat innovatieve oplossingen matchen met de specifieke behoeftes en uitdagingen van de overheid. Met de leergang innovatiegericht inkopen helpen wij overheden om te innoveren vanuit samenwerking met startups.

Ik wil mij aanmelden

KplusV

Nieuwsbrief

Wil je op basis van je persoonlijke voorkeur onze nieuwste artikelen maandelijks in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in.

KplusV