sociaal / Partnerbijdrage

Verantwoorde zorg voor iedere burger

Zorg-Lokaal behaald Groene Vink.

03 mei 2022
Groene Vink

Een week geleden hebben wij de Groene Vink in ontvangst mogen nemen voor de Groene Vink module. De Groene Vink is behaald voor de nieuwe release van iJw 3.1 en iWmo 3.1.

Wat is de Groene Vink module?

De Groene Vink module is een hulpmiddel bij de implementatie van nieuwe iStandaarden-releases. Deze technische applicatie maakt het voor softwareleveranciers mogelijk om verschillende testscenario’s te doorlopen om zo te toetsen of hun software voldoet aan de nieuwe iStandaarden-releases en de bijbehorende berichtspecificaties.

Zorginstituut Nederland heeft op basis van de resultaten van de Groene Vink module, ons een complimentje uitgedeeld: het Groene Vink kunstwerk. Daarnaast hebben we natuurlijk ook het Groene Vink certificaat in ontvangst mogen nemen.

Continu innoveren en optimaliseren

Dit toont aan dat wij als Zorg-Lokaal continu bezig zijn met het innoveren en optimaliseren van onze dienstverlening en systemen. Op deze manier dragen wij dagelijks bij aan verantwoorde zorg voor iedere burger.

Meer informatie?

Wil jij meer weten over de diensten van Zorg-Lokaal of ga je graag eens het gesprek aan met een van onze experts binnen het sociaal domein? Neem vandaag nog contact met ons op via het contactformulier of vraag een vrijblijvend gesprek aan.

Plaats als eerste een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.