sociaal / Partnerbijdrage

Op zoek naar meer grip op verantwoorde zorg?

Maak kennis met Lasse Himmelberg

20 maart 2023
Zorg-lokaal

Maak kennis met Lasse Himmelberg, Managing Consultant binnen het sociaal domein bij Zorg-Lokaal. Als Managing Consultant geeft hij leiding aan het team consultants binnen Zorg-Lokaal, biedt hij inzichten aan gemeenten op het gebied van data en voert hij opdrachten op het gebied van contractmanagement uit binnen gemeenten. Op deze manier draagt hij bij aan het nastreven van grip op verantwoorde zorg.

Lasse, vertel eens wat over jezelf?

Ik ben Lasse Himmelberg en ben ongeveer een jaar in dienst bij Zorg-Lokaal. Als Managing Consultant kom ik bij diverse klanten binnen het sociaal domein. Hier zet ik mijn kennis en expertise in op het gebied van contractmanagement, data-analyse, bedrijfsvoering, procesoptimalisatie, projectleiderschap en het berichtenverkeer.

Hoe zou je het team van Zorg-Lokaal omschrijven?

Het team van Zorg-Lokaal bestaat uit diverse expertises, profielen en interesses waardoor er veel kennisdeling plaatsvindt tussen de collega’s. Daarnaast resulteert de grote diversiteit in een consultant met een passende oplossing voor veel verschillende uitdagingen waar gemeenten mee worstelen.

Wat geeft je energie en een drive waardoor je zo goed mogelijk presteert?

Ik krijg energie van het sparren met gemeenten op diverse niveaus. Het doel is om samen verder te komen en om het elke dag een beetje beter te doen. Daarmee zorg ik dat ik zo goed mogelijk presteer, maar ook de gemeente waarbij ik een opdracht uitvoer.

Aan welke opdrachten werk je momenteel?

Op dit moment voer ik een opdracht uit bij de Gemeente Amsterdam binnen de Hoog-specialistische jeugdhulp als contractmanager. De opdracht bevalt me erg goed en past daarnaast ook goed bij mij.

Meer informatie of nieuwsgierig?

Ben je naar aanleiding van dit interview met Lasse Himmelberg benieuwd naar wat hij voor jou kan betekenen? Stuur hem gerust een berichtje of connectieverzoek op LinkedIn. Ben je nieuwsgierig naar wat wij als Zorg-Lokaal nog meer doen? Neem vandaag nog contact met ons op via 088-0079494 of neem een kijkje op www.zorg-lokaal.nl.

Plaats als eerste een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.