sociaal / Partnerbijdrage

Front- en backoffice binnen het Sociaal Domein

Grip op verantwoorde zorg voor iedere burger.

13 juni 2022
Medewerker

Yvanka Granosz is medewerker front- en backoffice binnen het sociaal domein bij Zorg-Lokaal. In haar rol draagt ze dagelijks bij aan grip op verantwoorde zorg voor iedere burger. In dit blog vatten we een kort interview met Yvanka samen.

Wie is Yvanka?

Ik ben Yvanka Granosz en sinds juni 2019 werkzaam bij Zorg-Lokaal als medewerker front- en backoffice. Het werk is zeer afwisselend en dit vind ikzelf ook erg fijn. Sinds ik bij Zorg-Lokaal werk heb ik al veel verschillende werkzaamheden uit mogen voeren en ben ik erg gegroeid in mijn functie binnen het bedrijf.

Wat maakt je werk bij Zorg-Lokaal zo leuk?

Binnen het klantteam zijn wij onder andere het aanspreekpunt voor gemeenten, zorgaanbieders en burgers om allerlei vragen te beantwoorden op het gebied van de Wmo en Jeugdwet. Daarnaast ben ik contactpersoon voor de gemeenten Arnhem, Renkum en Doesburg. En ben ik ook betrokken bij een project rondom het CAK.

Mijn doel is ervoor te zorgen dat iedereen goed geholpen wordt en dat het hele proces goed blijft lopen. Een afwisselende functie, die het werk extra leuk maakt.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Mijn dag begint altijd met een kop koffie en dan kijk ik op mijn to-do lijst van die dag wat ik allemaal moet doen. Vaak begint dit bij het bekijken van mijn mailbox. Natuurlijk hoort een praatje maken met mijn collega’s er ook bij, zeker nu we weer naar kantoor mogen gaan.

Wil jij meer weten over de diensten van Zorg-Lokaal of ga je graag eens het gesprek aan met een van onze experts binnen het sociaal domein?
 

Neem vandaag nog contact met ons op via het contactformulier of vraag een vrijblijvend gesprek aan.

Plaats als eerste een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.