sociaal / Partnerbijdrage

Administratieve druk binnen het Sociaal Domein

Hoe kunnen gemeenten ontzorgd worden?

07 oktober 2022

Door de toenemende krapte op de arbeidsmarkt, in combinatie met alsmaar stijgende kosten is het voor gemeenten steeds moeilijker de administratie voor o.a. Wmo en Jeugdwet volledig zelf uit te voeren. Zorg-Lokaal ontzorgd Gemeenten tegen significant lagere kosten met hoogwaardige kwaliteit (klanttevredenheid van 8,4). Hierdoor bieden wij continuïteit en dragen wij bij aan grip op verantwoorde zorg voor de burger.

Verantwoorde zorg begint bij de basis. Wij helpen gemeenten al 15 jaar lang de administratieve processen rond Wmo en Jeugdwet goed in te richten. En dragen zorg voor de vereiste doorontwikkeling. Dat geeft grip, voorkomt fouten en zorgt voor efficiëntie. Zorgaanbieders krijgen bijvoorbeeld snel en tijdig betaald. En de (verplichte) financiële verantwoording van zorginzet is geen punt meer. Wij stroomlijnen de (administratieve) processen op locatie of nemen die op afstand volledig uit handen. Met onze eigen ontwikkeld (regio) dashboard geven wij gemeenten overzicht en inzicht voor sturing. Ook bieden wij een eigen ICT-oplossing voor gemeenten op het gebied van administratie Wmo en Jeugdwet. Altijd volgens de laatste kwaliteitsnormen. Met oog voor de burger!

Download ook de factsheet Administratie Wmo/ Jeugdwet

Wil je meer weten? En ben je benieuwd naar de businesscase voor jouw gemeente? Neem dan contact met ons op 088- 0079494 of kijk op www.zorg-lokaal.nl.

Administratie Jeugdwet en Wmo uitbesteden aan professionele organisatie loont!

Plaats als eerste een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.