Verder

Een organisatie gedreven door kwaliteit, betrouwbaarheid en betrokkenheid die streeft naar zekerheid voor cliënt en burger.

Verder helpt als financiële zorgverlener om– direct of indirect – te ontzorgen. Op deze vier manieren bieden wij hulp:

  • Schuldhulpverlening, budgetbeheer en budgetcoaching
  • Bewindvoering
  • Administratie WMO en jeugd
  • Detachering en advies

Bij Verder staat Kwaliteit centraal in alles wat we doen. Dit betekent dat we streven naar voortdurende verbetering en innovatie. Dit om ervoor te zorgen dat onze cliënten altijd het hoogst mogelijke niveau van financiële zorgverlening ontvangen.

Daarnaast zijn we betrokken bij het begrijpen van de behoefte van onze cliënten, klanten en onze omgeving. We streven ernaar om niet alleen te begrijpen wat belangrijk is voor onze cliënten en relaties, maar ook om actief te luisteren naar feedback en samen te werken aan oplossingen. Deze Betrokkenheid versterkt onze cliëntgerichtheid en en maakt onze organisatie transparant in haar intenties en acties.

Vertrouwen is de kern van onze relaties, zowel met cliënten en klanten als met collega’s. We komen onze beloften na en vinden het belangrijk dat we sterke en duurzame dienstverlening aanbieden. Onze Betrouwbaarheid zorgt ervoor dat cliënten en klanten weten dat ze op ons kunnen rekenen. 

Verder
  • De Wolf en Hertsdahlstraat 19
  • 6131 GD Sittard

Zo helpen wij gemeenten

Met onze kennis van applicaties, processen en de Wmo en Jeugdwet zijn wij expert in het organiseren van de administratieve processen rond Wmo en jeugdhulp. We zorgen ervoor dat gemeenten minder fouten maken en efficiënter werken. Zorgaanbieders krijgen zo bijvoorbeeld op tijd betaald. En de verplichte, financiële verantwoording van zorginzet maken wij snel in orde. Dit doen we op locatie of op afstand met onze eigen ontwikkelde applicatie. We kunnen ook het hele backoffice-proces van een gemeente optimaliseren. 
Kijk hier voor meer informatie.

Verder

Detachtering en advies

Consultants van Verder zijn nauw betrokken bij het primaire proces van gemeenten. Ze weten wat werken bij een gemeente inhoudt. En waarover of over wie het werk gaat. Ook kennen ze de actualiteit en adviseren gemeenten hierover. Onze consultants adviseren bijvoorbeeld over data, vroegsignalering, energietoeslag, beleidsondersteuning, preventie en voorlichting of de nieuwe Wet aanpak meervoudige problematiek sociaal domein (Wams). 
Kijk hier voor meer informatie.

Verder

Schuldenknooppunt

Wij hebben ons aangesloten bij het schuldenknooppunt. We hopen hierdoor, waar mogelijk, de doorlooptijden van de schuldhulpverleningstrajecten nog meer te verkorten. 
Uniek is dat wij het schuldenknooppunt gaan koppelen aan onze eigen applicatie, Flow. Dit betekent dat onze collega's via ons eigen systeem verzoeken kunnen sturen naar schuldeisers. En we hierdoor dus zo snel mogelijk een compleet beeld kunnen krijgen van de schuldenpositie van onze cliënten. Direct hulp? Neem contact op.