Schulinck Sociaal Domein

Online producten en totaaloplossingen voor gemeenten en andere organisaties.

Als specialist en marktleider in het sociaal domein biedt Wolters Kluwer - Schulinck al tientallen jaren online producten en totaaloplossingen voor gemeenten en andere organisaties. Ruim 90% van de Nederlandse gemeenten werkt met één of meer producten van Wolters Kluwer – Schulinck.

Via online kennisbanken mét toegang tot de juridische helpdesk biedt Schulinck gemeenten en andere organisaties juridische ondersteuning, informatie en online oplossingen. Op Schulinck.nl plaatsen wij dagelijks nieuws en wekelijks verschijnt er een opinie geschreven door een van de juridische experts. 

Met Schulinck Opleidingen zijn wij al heel wat jaren een bekende speler in de gemeentemarkt. Wij bieden een gevarieerd opleidingsaanbod aan binnen het Sociaal Domein en Omgevingsrecht.
De trainingen verzorgen wij als open trainingen maar kunnen ook goed Incompany voor uw organisatie georganiseerd worden. De Incompany opleidingen worden qua inhoud en organisatie volledig afgestemd op uw wensen.

LinkedIn-pagina Schulinck Sociaal Domein

Wilt u handige tips en informatie ontvangen over het sociaal domein? Volg dan ook deze LinkedIn-pagina. Als marktleider in het sociaal domein, weet Wolters Kluwer Schulinck met welke juridische vraagstukken uw gemeente te maken heeft.

Schulinck Sociaal Domein
Opleidingsgids 2023

Schulinck Opleidingen Sociaal Domein

Wilt u direct de online gids met het opleidingsaanbod Sociaal Domein in uw mailbox ontvangen? Vraag het hier eenvoudig aan.

Schulinck Sociaal Domein

Incompany Opleidingen

Wij merken dat de opleidingsbehoefte wisselt per gemeente. Daarom denken wij graag met u mee zodat wij het best passende opleidingstraject voor u kunnen samenstellen.

Meer info over onze Incompany Opleidingen.

 

Schulinck Sociaal Domein