Schulinck Sociaal Domein

Wolters Kluwer Schulinck biedt juridische ondersteuning in het sociaal domein voor u als gemeente. Met advies, kennisbanken en opleidingen.

Het sociaal domein is voortdurend in ontwikkeling. Op deze pagina kunt u de belangrijkste ontwikkelingen en trends binnen het sociaal domein lezen. Voor de vakgebieden participatiewet, Wmo, jeugd, inburgering en schuldhulpverlening. Verzorgd door de juridische experts van Wolters Kluwer Schulinck.

Wist u dat de auteurs van de artikelen op deze pagina, iedere werkdag de inhoudelijke Schulinck kennisbanken bijwerken? U vindt er alles wat u moet weten om de wet juist en kundig uit te kunnen voeren. Alle wettelijke informatie staat op één plek, en is praktisch beschreven. Heeft u een complexe casus? Dan krijgt u binnen 2 dagen een antwoord op uw vraag via de juridische helpdesk. 

Ook verzorgen wij een breed scala aan opleidingen binnen het sociaal domein. Voor ieder vakgebied kunt u een opleiding volgen. U kunt kiezen uit maar liefst 40 opleidingen met een SKJ-accreditering. Ook kunt u met ons samenwerken aan een incompanytraject.

LinkedIn-pagina Schulinck Sociaal Domein

Wilt u handige tips en informatie ontvangen over het sociaal domein? Volg dan ook deze LinkedIn-pagina. Als marktleider in het sociaal domein, weet Wolters Kluwer Schulinck met welke juridische vraagstukken uw gemeente te maken heeft.

Schulinck Sociaal Domein
opleidingsgids sociaal domein

Schulinck Opleidingen Sociaal Domein

Wilt u direct de online gids met het opleidingsaanbod Sociaal Domein in uw mailbox ontvangen? Vraag het hier eenvoudig aan.

Schulinck Sociaal Domein

Incompany Opleidingen

Wij merken dat de opleidingsbehoefte wisselt per gemeente. Daarom denken wij graag met u mee zodat wij het best passende opleidingstraject voor u kunnen samenstellen.

Meer info over onze Incompany Opleidingen.

 

Schulinck Sociaal Domein