of 60220 LinkedIn

Companen

Companen: advies voor woningmarkt en leefomgeving

Companen speelt een rol van betekenis op de woningmarkt. Waar besluiten tot stand moeten komen, zorgen wij voor houvast. Al een halve eeuw. 

Onze adviseurs brengen partijen samen en smeden nieuwe coalities. We zijn voortdurend betrokken bij visies en concepten die bijdragen aan een optimale woon- en leefomgeving. Overal in Nederland.

Waar nodig doen we onderzoek en putten we uit onze schat aan kennis van iedere regio in Nederland. Omdat we goed op de hoogte zijn van veel lokale situaties, kennen we de specifieke krachtenvelden.

Companen inspireert, verbindt en begeleidt. In opdracht van gemeenten, woningcorporaties, zorg- en welzijnsorganisaties, projectontwikkelaars, provincies en rijk.

Door verbinding van kennis kan Companen opdrachtgevers beter van dienst zijn. Companen is partner van kennisinstellingen op haar vakgebied. Zij zoekt samenwerking met andere gerenommeerde onderzoeks- en adviesbureaus om op integrale vragen volwaardige antwoorden te kunnen geven.


 • WoON of eigen onderzoek? Wat zijn de voordelen van de een t.o.v. de ander?

  WoON of eigen onderzoek?

  Companen Reageer
  Het Woon Onderzoek Nederland, het WoON, wordt elke drie jaar in heel Nederland uitgevoerd en levert betrouwbare uitkomsten op regioniveau. WoON is degelijk en nuttig, maar soms ook wat log. …
 • Hoe wonen we in 2040? Een viertal mogelijke en waarschijnlijke scenario’s

  Hoe wonen we in 2040?

  Companen Reageer
  De toekomst van de ruimtelijke ontwikkeling van Nederland is onzeker. Vaak wordt het beeld gekleurd door ideologieën. Hoe het echt wordt weten we niet? Om de toekomst te duiden heeft Companen …
 • Tempoversnelling in de bouw: vijf lessen. “De crisis uit investeren”, maar hoe?

  Tempoversnelling in de bouw: vijf lessen

  Companen Reageer
  “De crisis uit investeren” is de veelbelovende boodschap van bouwers, corporaties, gemeenten, en belangenorganisaties. Daar kun je niet tegen zijn. Maar hoe? De bouwproductie loopt al …
 • Kinderen helpen zorg­behoevende ouders liever zelf

  Companen 2 reacties
  Verpleeghuis in de ban? Van alle Nederlanders wil 60% dat familieleden niet meer opgenomen worden in een verpleeghuis. Dit is een gevolg van de coronacrisis. Zij vrezen voor hun familie ziekte en …
 • Advies Commissie Bos is oproep tot actie. De toekomst zorg thuiswonende ouderen

  Advies Commissie Bos is oproep tot actie

  Companen Reageer
  Er is actie nodig. Dat stelt de Commissie ‘Toekomst zorg thuiswonende ouderen’ (Commissie Bos). En dat is ook onze ervaring. Bos ziet drie actiepunten:

Contactgegevens

Companen

Gebouw De Enk

Tivolilaan 205, 6824 BV Arnhem

 

026-3512532

www.companen.nl
info@companen.nl


Meest gelezen

Whitepapers

Woonarmoede

Expertise

NIEUWSBRIEF Companen

Wilt u op de hoogte blijven van ontwikkelingen op het gebied van woningmarkt en leefomgeving?

 

Meld u dan hier aan.

Bloggers