sociaal / Partnerbijdrage

Verwerken van achterstanden in de administratie

Yves is sinds begin dit jaar trainee consultant bij Zorg-Lokaal. In dit blog vertelt hij hier meer over.

09 mei 2022
Yves Baljet

Wie is Yves?

Ik ben Yves Baljet, 21 jaar en ben sinds begin 2022 werkzaam als trainee consultant bij Zorg-Lokaal. Naast het werk bij Zorg-Lokaal studeer ik International Business aan de Universiteit van Maastricht, waar ik momenteel in het 3e jaar van mijn bachelor zit.

Tijdens mijn studie leer ik veel over het bedrijfsleven met vakken zoals economie, management en accounting. Door het werk bij Zorg-Lokaal krijg ik de kans om de kennis van de theorie en mijn ervaring toe te passen in de praktijk. Door mijn studie heb ik al veel ervaring met het geven van presentaties, ben ik goed met financiële cijfers, maar vind projecten leiden en tot een goed einde brengen het leukst om te doen.

Waarom is werken voor Zorg-Lokaal en haar opdrachtgevers zo leuk?

Werken bij Zorg-Lokaal is zo leuk omdat ik hier echt de kans krijg om mezelf te ontwikkelen en door te groeien. Daarnaast zorgt de fijne werksfeer en het leuke team voor veel plezier tijdens mijn werk.

Aan welke opdracht(en) werk je momenteel?

Momenteel werk ik aan een opdracht voor een gemeente waar ik help bij het verwerken van achterstanden in de administratie. Daarnaast heb ik samen met een collega een wervingscampagne opgezet voor het werven van trainees door heel Nederland.

Kun je wat meer vertellen over een opdracht?

Door middel van de wervingscampagne hopen wij dit jaar een aantal nieuwe trainees aan te nemen die samen met ons verder willen groeien. Mijn rol hierin is het opzetten van de campagne en het voeren van de eerste kennismakingsgesprekken. De campagne is nu goed op weg en met behulp van alle mogelijke kanalen proberen wij ons traineeship onder de aandacht te brengen bijwerkzoekende young professionals.

Meer informatie of nieuwsgierig?

Ben je naar aanleiding van dit interview met Yves benieuwd naar wat hij voor jou kan betekenen? Stuur hem gerust een berichtje of connectieverzoek op LinkedIn. Of ben je nieuwsgierig naar wat wij als Zorg-Lokaal nog meer doen? Neem vandaag nog contact met ons op via het contactformulier of vraag een vrijblijvend gesprek aan.

Plaats als eerste een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.