sociaal / Partnerbijdrage

De rol van medewerker front- en backoffice

In gesprek met Dana Beers.

11 april 2022
Interview Dana

Dana Beers is medewerker front- en backoffice binnen het sociaal domein bij Zorg-Lokaal. In haar rol draagt ze dagelijks bij aan grip op verantwoorde zorg voor iedere burger. In dit blog vatten we een kort interview met Dana samen.

Dana, vertel eens iets over jezelf?
Ik ben Dana Beers en sinds mei 2021 werkzaam bij Zorg-Lokaal als medewerker front- en backoffice. Daar ik niet eerder in deze sector werkzaam ben geweest, is het allereerst mijn streven om mij zo veel mogelijk te specialiseren in het vak. Ik ben van nature erg ambitieus en wil mijn kennis en kunde graag blijven ontwikkelen om te groeien in mijn vakgebied.

Wat maakt je werk bij Zorg-Lokaal zo leuk?
Momenteel heb ik veel afwisseling in mijn werk en dit is ook hetgeen waar ik veel voldoening uit haal. Ik vind het leuk om nieuwe kennis op te doen en veel verschillende taken te hebben. Gelukkig denken de mensen om mij heen met mij mee en krijg ik verschillende nieuwe taken toegewezen wanneer deze zich voor doen.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?
Mijn dag start met het doornemen van mijn e-mail en het bijwerken van mijn to-do list. Ik vind het prettig om heel gestructureerd te werken en dat geeft mij rust in hectische tijden.

Momenteel werk ik onder andere mee aan een project voor gemeente Helmond. Hierbij probeer ik samen met mijn collega’s de gemeente zo veel mogelijk te ontlasten in hun dagelijkse werkzaamheden. Zien we verbetermogelijkheden? Dan dragen wij deze aan bij de gemeente.

Meer informatie?

Wil jij meer weten over de diensten van Zorg-Lokaal of ga je graag eens het gesprek aan met een van onze experts binnen het sociaal domein? Neem vandaag nog contact met ons op via het contactformulier of vraag een vrijblijvend gesprek aan.

Plaats als eerste een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.