ruimte en milieu / Partnerbijdrage

Het nieuwe opleidingsseizoen start bijna!

Wat zijn jouw plannen na de zomer?

Start NEW CAREER

Ben je klaar om na de zomervakantie weer het maximale uit jezelf te halen? Dat komt goed uit, want in september start het nieuwe opleidingsseizoen. Wij helpen je graag verder in je ontwikkeling, zodat je net dat stapje extra kunt zetten!

Wat zijn jouw plannen na de zomer?

Kijk jij in de zomer ook altijd terug op het afgelopen halfjaar? Even terugdenken aan de leuke en de minder leuke momenten, bekijken welke stappen je hebt gezet in je carrière en nadenken over je toekomstplannen. Wat wil je de komende periode (anders) gaan doen? Zijn er onderwerpen waarover je graag meer wilt leren of vaardigheden die je verder wilt ontwikkelen?

Zorg dat je klaar bent voor de toekomst

Nieuwe dingen leren is leuk, interessant en het maakt je ook nog eens waardevoller voor je organisatie. Zeker als overheidsprofessional! Onze samenleving blijft veranderen. Vooral nu. Vanwege de economische gevolgen van de oorlog in Oekraïne, maar ook door de energietransitie en de komst van de Omgevingswet. Het is belangrijk dat je op de hoogte blijft van de actuele ontwikkelingen en dat je hier effectief mee leert omgaan in je werk. Wij helpen je daar graag bij. Samen zorgen we ervoor dat je meeverandert met de wereld om je heen en klaar bent voor de toekomst.

Waarom een opleiding of training volgen bij de Bestuursacademie?

Dankzij ons brede netwerk weten we precies wat er binnen de overheid speelt en wat jij als overheidsprofessional nodig hebt. Hierdoor hebben we ook voor het studiejaar 2022-2023 weer een compleet opleidingsaanbod kunnen samenstellen dat aansluit op de laatste ontwikkelingen. Het aanbod bestaat uit praktijkgerichte opleidingen en trainingen waarin je niet alleen je kennis verbreedt, maar ook professionele vaardigheden ontwikkelt. Bovendien krijg je les van docenten die zelf werkzaam zijn in het vakgebied. Zij kunnen de lesstof heel duidelijk uitleggen met behulp van herkenbare voorbeelden uit de praktijk.

Ook kun je zelf bepalen waar je een opleiding volgt. Het grootste deel van onze opleidingen wordt klassikaal aangeboden op verschillende leslocaties in heel Nederland. Volg je een opleiding liever vanuit huis? Dan kun je kiezen voor een opleiding via onze virtual classroom of e-learning. Meer informatie over de verschillende varianten vind je hier: Studievarianten.

Opleidingstraject op maat

Zijn er binnen jouw organisatie meerdere collega’s die kennis willen opdoen over een specifiek onderwerp of bepaalde vaardigheden willen aanleren? Je kunt bij ons een opleidingstraject op maat laten ontwikkelen. Op basis van jullie wensen en leervragen ontwikkelen we een interessant opleidings- of trainingsprogramma dat we bij jullie op locatie kunnen verzorgen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via 035 – 7 604 860 of incompany@bestuursacademie.nl.

Bekijk het opleidingsaanbod

We hebben voor het studiejaar 2022-2023 weer een mooi vernieuwd aanbod weten samen te stellen. Benieuwd wat je kunt verwachten? Hierbij een greep uit de opleidingen en trainingen die momenteel populair zijn:

Het volledige opleidingsaanbod met trainingen, opleidingen en programma’s op MBO-, HBO- en Masterniveau vind je op de website. Heb je nog vragen over een opleiding of training of heb je hulp nodig bij je keuze of inschrijving? Onze opleidingsadviseurs staan voor je klaar en zijn bereikbaar via 035 20 50 248 of info@bestuursacademie.nl.

Plaats als eerste een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.