Loyalis, Gids in Inkomen & Zekerheid

Met meer dan 150 specialisten zijn we graag uw persoonlijke gids in de complexe wereld van de sociale en inkomenszekerheid.

Of het aandachtspunt voor uw organisatie nu ligt bij vitaliteit, verzuim en re-integratie, preventie of zekerheid: Loyalis is dé specialist op het gebied van Inkomen & Zekerheid. Met meer dan 150 specialisten zijn we graag uw persoonlijke gids in de complexe wereld van de sociale en inkomenszekerheid.

Als betrokken partner denken we mee over oplossingen voor uw uitdagingen. We bieden financiële producten op het gebied van verzuim, arbeidsongeschiktheid, pensioen en overlijden. Op maat en aanvullend op de bestaande regelingen. Collectief of individueel geregeld. Maar we zijn meer dan een inkomensverzekeraar. We helpen u te investeren in een vitale organisatie met veerkrachtige werknemers. Loyalis biedt preventieve diensten op het gebied van vitaliteit, verzuim en duurzame inzetbaarheid om uw werknemer én zijn positie op de arbeidsmarkt te versterken. En als u toch te maken krijgt met uitval, helpen wij u bij de re-integratie. Zo voorkomt u vroegtijdige uitstroom en beperkt u het verzuim.

Ontdek hoe we helpen

Benieuwd hoe we uw organisatie verder kunnen helpen? We zijn ervan overtuigd dat we samen uw doelen kunnen bereiken! Met de juiste mix van producten, diensten, trainingen én eigen inzet.

Lees voor meer informatie hier verder of neem contact op voor een vrijblijvende (digitale) kennismaking.

Duurzame inzetbaarheid: waar start u?

Bij Loyalis benaderen we Duurzame Inzetbaarheid integraal. Door in te zoomen op thema’s als vitaliteit, preventie en zekerheid. Onze specialist Joop legt het in de video uit!

Benieuwd naar onze aanpak?

 

Loyalis, Gids in Inkomen & Zekerheid