HEVO | Experts in huisvesting en vastgoed

Wij maken uw ambitie en strategische doelen graag waar voor dé beste huisvesting voor werken, leren, wonen en zorgen.

Wij kunnen u ondersteunen in elk facet van vastgoedontwikkeling: van besluitvormingsproces tot gerealiseerd project.

Daarbij streven wij altijd naar gebouwen die duurzaam presteren en naar een klantrelatie die minstens zo duurzaam is. Een partnership dat we bouwen op basis van oprechte betrokkenheid, kennisuitwisseling en wederzijds vertrouwen.

Garanties en resultaatverplichtingen gaan wij daarbij niet uit de weg. Al meer dan 30 jaar bieden wij met Risicodragend Projectmanagement opdrachtgevers de zekerheid dat hun project binnen de gestelde kaders van tijd, budget en kwaliteit wordt opgeleverd.

Onze adviseurs zijn daarnaast voortdurend betrokken bij fusiegemeentes, visieontwikkeling, strategische vastgoed- en huisvestingsplannen (IHP),campusontwikkeling, onderhoud en verduurzamen van vastgoed in onderwijszorgsportgemeenten en het bedrijfsleven die bijdragen aan een optimale woon-, leer en leefomgeving. Overal in Nederland.

We innoveren, verbinden partijen, nemen de verantwoordelijkheid, geven garanties en doen wat we beloven. Vraag het ons, wij weten er alles van!

Hevo-logo
  • Statenlaan 8
  • 5223LA 's-Hertogenbosch
Hybride werken

Kennissessie Hybride werken

Datum en tijd
Donderdag 17 november van 9.00 tot 11.00 uur.

Locatie
Kantoor HEVO, Statenlaan 8 ’s-Hertogenbosch. Er is gekozen voor een fysieke bijeenkomst zodat we actief kennis kunnen delen ín een reeds gerealiseerde hybride werkomgeving (digitaal aansluiten is vanuit die gedachte niet mogelijk).

Doelgroep
De kennissessie is bedoeld voor bestuurders, directeuren, HR en managers vastgoed en facilitair in de publieke en private sector die ervaring hebben opgedaan met hybride werken of aan de slag gaan met het ontwikkelen van het hybride werken binnen de eigen organisatie. 

Deelnemen?
Meld je aan voor de kennissessie hybride werken.

HEVO | Experts in huisvesting en vastgoed
Studiedag

'Hoe bouw ik een school?'

Dinsdag 8 november 2022 | 09.00 - 16.30 

Studiedag: 'Hoe bouw ik een school'
Locatie: kantoor HEVO 's-Hertogenbosch

Meer informatie

HEVO | Experts in huisvesting en vastgoed