HEVO | Experts in huisvesting en vastgoed

Wij huisvesten voor de toekomst. Wij maken onze beloftes waar!

De beste huisvesting voor leren, werken en leven, waarin de mens centraal staat. Dat maken wij waar. Onze overtuiging is dat we mensen de middelen kunnen bieden om hun doelen te bereiken en de kwaliteit van hun leven te verhogen.

Wij werken aan het duurzaam ontwikkelen van slimme en inclusieve gebouwen en gebieden. Als specialist vertalen wij de ambities en visie van onze opdrachtgevers naar slimme plannen en duurzame, innovatieve concepten. Onze benadering is mensgericht. We verdiepen ons in het werk van onze klanten én eindgebruikers, omdat mensen, gebouwen en gebieden steeds meer met elkaar verbonden zijn. Ze vormen een netwerk waarin de voortgaande digitalisering ons helpt onze voorzieningen beter te benutten.

We bieden advies en bouwmanagement voor duurzame gebouwen, met meer dan 110 experts vanuit twee vestigingen die toegewijd zijn aan het creëren van leef-, leer- en werkruimtes van de hoogste normen. Wij zijn partner in alle fasen van het huisvestingsproces, van strategie en haalbaarheid tot en met implementatie en gebruik. Ondersteund door praktische instrumenten en concrete diensten bereiken wij voor u tastbare resultaten.

HevoFame is een merklabel van HEVO en richt zich op een integrale ondersteuning van organisaties bij de ontwikkeling van geïntegreerde woonconcepten voor kwetsbare mensen.