bbn adviseurs

bbn. Een betere wereld vol mogelijkheden.

Projectontwikkelaars, gemeenten, de zorg, het onderwijs… overal worden mooie toekomstplannen gemaakt voor de omgeving waarin wij wonen en werken. Plannen die antwoord geven op klimaatverandering, verstedelijking, vergrijzing, digitalisering. Plannen die vragen om denken in mogelijkheden in plaats van beperkingen.

bbn geeft u de ruimte om uw plannen wáár te maken. Dit doen wij door elk project met een open blik te benaderen. Door verder te kijken dan wat voor de hand ligt. En door met grensverleggende oplossingen te komen. Hoe groter de uitdaging, hoe gemotiveerder wij zijn om het tot een succes te brengen. Of u nu circulair wilt bouwen, een architectonisch statement wilt maken of een bestaand gebouw wilt transformeren naar een nieuwe bestemming.

Met 120 specialisten op het gebied van strategische gebouw- en gebiedsontwikkeling, directievoering, bouwkostenmanagement, projectbegeleiding en vastgoedbeheer biedt bbn u de juiste ondersteuning in élke fase van het bouwproces. Slim rekenen, strak regelen... zó creëren we condities waarin u uw ambities de vrije loop kunt laten.

bbn
  • Pelmolen 14
  • 3994 XZ Houten

Atelier verduurzamen

Werk je bij een gemeente aan het verduurzamen van vastgoed? En heb je interesse in praktische tips of inspirerende intervisie?

Meld je dan aan voor een gratis ateliersessie!

bbn adviseurs

Jaarverslag bbn: een betere wereld vol mogelijkheden

We zijn bijna klaar voor een CO2-neutrale bedrijfsvoering. Onze focus in 2024 is op het minimaliseren van onze impact binnen projecten. Doe je met ons mee?

Bekijk hier het jaarverslag 2023.

bbn adviseurs