bbn adviseurs

Geef je plannen de ruimte! De bouw- en vastgoedwereld is vol van ambitie.

Projectontwikkelaars, gemeenten, de zorg, het onderwijs… overal worden mooie toekomstplannen gemaakt voor de omgeving waarin wij wonen en werken. Plannen die antwoord geven op klimaatverandering, verstedelijking, vergrijzing, digitalisering. Plannen die vragen om denken in mogelijkheden in plaats van beperkingen.

bbn geeft u de ruimte om uw plannen wáár te maken. Dit doen wij door elk project met een open blik te benaderen. Door verder te kijken dan wat voor de hand ligt. En door met grensverleggende oplossingen te komen. Hoe groter de uitdaging, hoe gemotiveerder wij zijn om het tot een succes te brengen. Of u nu circulair wilt bouwen, een architectonisch statement wilt maken of een bestaand gebouw wilt transformeren naar een nieuwe bestemming.

Met 120 specialisten op het gebied van strategische gebouw- en gebiedsontwikkeling, directievoering, bouwkostenmanagement, projectbegeleiding en vastgoedbeheer biedt bbn u de juiste ondersteuning in élke fase van het bouwproces. Slim rekenen, strak regelen... zó creëren we condities waarin u uw ambities de vrije loop kunt laten.

bbn logo
  • De Molen 100
  • 3995 AX Houten

Atelier verduurzamen

Werk je bij een gemeente aan het verduurzamen van vastgoed? En heb je interesse in praktische tips of inspirerende intervisie?

Meld je dan aan voor een gratis ateliersessie!

bbn adviseurs

Jaarverslag duurzaamheid 2021

Realiseren van duurzame ambities.

Bekijk hier het Jaarverslag.

bbn adviseurs

Jaarverslag bbn: een betere wereld vol mogelijkheden

Onze ambities zijn hoog en we liggen op koers!

Bekijk hier het jaarverslag 2022.

bbn adviseurs