financiën / Partnerbijdrage

Aan de slag met werkvermogen

Aan de slag met werkvermogen. a.s.r. Vitality: een kleine investering met groots effect.

Werkvermogen.png

a.s.r. Vitality: een kleine investering met groots effect.

Dé oplossing om het werkvermogen te vergroten. Vitale mensen zijn productiever. a.s.r. Vitality is een bewegingsprogramma waarin fitte medewerkers centraal staan. Een handige indicatietool geeft u inzicht in de voordelen van de inzet van a.s.r. Vitality, de kosten en opbrengsten.

In deze whitepaper leest u meer over:

 

• Wat is werkvermogen?

• Nadelen van verminderd werkvermogen.

• Kosten van verminderd werkvermogen.

• Werkvermogen bevorderen.

Reacties: 2

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Peter / Beheerder
Dit programma is oplichting, a.s.r. veranderd soms zomaar de voorwaarden tijdens een lopend programma, op een manier die erg negatief is voor de klanten. Start hier niet aan.
Uw emailadres wordt enkel gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is enkel zichtbaar voor de redactie.
J.M. / Communicatieadviseur
Beste Peter,We vinden het vervelend dat u een negatieve ervaring hebt. a.s.r. Vitality staat open voor feedback en snapt dat veranderingen even wennen kunnen zijn. Ze geven met alle plezier uitleg over de mogelijkheden binnen het programma. We verwijzen u graag naar de servicepagina: https://www.asr.nl/vitality/storingen-en-service van a.s.r. Vitality voor meer informatie en hun contactgegevens.Uw emailadres wordt enkel gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is enkel zichtbaar voor de redactie.