bestuur en organisatie / Partnerbijdrage

De lessen van het eerste half jaar Woo

Cursus Behandelen Woo-verzoeken | 13 oktober | 09:00 - 12:00

29 augustus 2022
Monique Jansen

In één dagdeel op de hoogte van de lessen van het eerste half jaar Woo

Aan bod komt waar in de praktijk op te letten bij het behandelen van Woo-verzoeken. We gaan in op de lessen van de eerste maanden Woo. Onder meer bespreken we wanneer er sprake is van een Woo-verzoek. Verder gaan we in op de termijnen, welke informatie onder een Woo-verzoek valt, de rol van de contactpersoon Woo, het vragen van zienswijze(n) en het contact met de verzoeker bij een omvangrijk verzoek. Ten slotte bespreken we welke uitzonderingsgronden er zijn onder de Woo en de inschattingen die te maken zijn op grond van de recente rechtspraak.

Wat weet u na het volgen van deze cursus?

De deelnemer is na deze cursus op de hoogte van de actualiteiten en weet waar rekening mee te houden bij het behandelen van Woo-verzoeken in de praktijk. Ook kan een meer pragmatische inschatting worden gemaakt hoe met Woo-verzoeken om te gaan.

Voor wie?

De cursus is geschikt voor iedere functionaris werkzaam bij de overheid die te maken krijgt met, of adviseert over de behandeling van Woo-verzoeken.

13 oktober 2022 open inschrijving

De cursus wordt open inschrijving gegeven op 13 oktober 2022 van 09:00 tot 12:00 uur.

Online incompany cursus

De cursus wordt online incompany worden gegeven. Een cursus op locatie is mogelijk, neemt u hiervoor contact met ons op.


Praktische informatie

  • Duur: de cursus duurt één dagdeel en wordt online gegeven
  • Kosten: de kosten van de cursus zijn € 295,- vrij van btw
  • Docenten: de docent van de cursus is Fatou Tevette van onze vestiging in Den Haag
  • Deelnemers: het aantal deelnemers is maximaal 20

Meer informatie of aanmelden

U kunt zich aanmelden voor de cursus via het formulier op de website van Capra Advocaten. Voor meer praktische informatie over de cursus kunt u contact opnemen met Monique Jansen van de Capra Academie via 088 – 57 90 001 of per mail. Voor inhoudelijke informatie over de cursus kunt u ook rechtstreeks contact opnemen met docent Fatou Tevette via 070-364 81 02.

Plaats als eerste een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.