Advertentie
sociaal / Nieuws

Wilders: verzorgingsstaat blijft overeind

PVV-leider Geert Wilders is trots op het gedoogakkoord dat hij met VVD en CDA heeft gesloten. Hij heeft er naar eigen zeggen ,,keihard voor gevochten'' om ondanks 18 miljard aan bezuinigingen delen van de verzorgingsstaat overeind te houden.

30 september 2010

Sociale zekerheid

De ingrepen in de sociale zekerheid zijn volgens hem beperkt, het ontslagrecht en de werkloosheidsuitkering blijven ongewijzigd. Verder gaat de AOW-leeftijd volgens Wilders niet naar 67 jaar maar naar 66 en worden uitkeringen niet bevroren.

Ouderenzorg
Voor de ouderenzorg wordt bijna 1 miljard euro uitgetrokken. ,,Dat betekent 12.000 extra verpleegkundigen. Het betekent een einde aan die verschrikkelijke 24-uursluiers.'' ,,Een pakket om trots op te zijn'', zei Wilders donderdag bij de presentatie.

Reacties: 1

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

O. ten Hove
Tsja, als de VVD haar zin had gehad dan was het sociale vangnet in een dodelijk spijkerbed veranderd. Nu de immigratie beperken en dan zijn harde ingrepen in de gezondheidszorg, de bijstand, de toeslagenwetten en justitie niet meer nodig. Want elke immigrant en asielzoeker uit een Islamland is een bijstandstrekker en kost geld. Duizend immigranten spaart alleen al aan bijstand 12 miljoen uit, afgezien van de gezondsheidszorg, integratie, huur- en zorgtoeslag en het spaart daarnaast alleen al zes bijstandsmedewerkers uit à 3.000 euro per maand (salaris gemeente Den Haag, andere gemeente betalen meer dus de gemeente Den Haag knijpt zijn personeel uit terwijl het met verouderde onderzoeken (2006) aangeeft de beste werkgever van Nederland te zijn. Alleen de gemeente gelooft in dit sprokkje).
Veel bezuinigingen zouden niet hoeven als je de immigratie stopzet.
Uw emailadres wordt enkel gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is enkel zichtbaar voor de redactie.
Advertentie