ruimte en milieu / Partnerbijdrage

De Gezonde Stad

De Gezonde Stad. Webinar Gezonde mobiliteit 23 september 13:00 – 14:00 uur.

02 augustus 2021
GettyImages-1204988402.jpg

Webinar Gezonde mobiliteit 23 september 13:00 – 14:00 uur.
De afgelopen periode is duidelijk geworden hoe belangrijk de fysieke leefomgeving is om gezond te blijven. In de Gezonde Stad Index webinars nodigen we gemeenten uit om hun beleid voor een gezonde stad naar een (nog) hoger plan te trekken.

 

In ons tweede webinar van de serie #GezondeStadIndex is Mobiliteit het centrale thema. In deze tweede editie nemen diverse sprekers je mee in het belang van gezonde mobiliteit en wat daarbij komt kijken. Op die manier bieden we handvatten hoe je naar de toekomst kunt kijken op een manier dat het de gezondheid van stad en haar inwoners bevordert.

Meld je hier direct aan voor het webinar Gezonde Mobiliteit van 23 september en ontvang straks van ons de officiële uitnodiging.

 

Klimaatverandering, verstedelijking en digitalisering betekenen dat vervoersprojecten vandaag de dag moeten kunnen inspelen op een veranderende reeks eisen van de groeiende wereldbevolking.

 

Er is nog nooit een beter moment geweest om onze vervoersnetwerken opnieuw te bekijken en te herontwerpen. Arcadis richt zich op het ontwikkelen van duurzame en innovatieve oplossingen om de manier waarop we ons binnen én tussen onze steden verplaatsen, te veranderen. Wij werken om de kwaliteit van leven te verbeteren door het creëren van onderling verbonden, duurzame reismogelijkheden, die de bestaande infrastructuur integreert met nieuwe technologieën.

 

Wie wil nu niet onderdeel uitmaken van de post-corona spitsloze stad?

Lees het onderzoek: gezonde stad index 2020.

Plaats als eerste een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.