of 64231 LinkedIn

Personalia

Heeft u of uw collega een nieuwe baan, een benoeming of gaat iemand met pensioen? Meld personalia en carrièreswitches aan Binnenlands Bestuur.

Geef personalia door

Personalia

 • Han Bekkers
Per 1 december 2019 heeft Han Bekkers zijn aanstelling als gemeentesecretaris en algemeen directeur van de gemeente Leudal beëindigd. Hij bekleedde deze functie vanaf 14 april 2017, eerst als waarnemer en vanaf 23 mei 2018 als gemeentesecretaris. Hij heeft hiervoor negen andere functies als gemeentesecretaris vervuld in Dordrecht, Nijmegen en Amersfoort en als interim in onder meer Haarlemmermeer, Leiden en Heerlen.

  Han Bekkers

  Nieuwe functie: Directeur

  Nieuwe werkgever: Han Bekkers Leiderschap en advies

  Datum in dienst treding: 17 apr 2017

  Oude functie: Gemeentesecretaris en algemeen directeur

  Oude werkgever: Gemeente Leudal

 • Met ingang van 1 januari 2020 gaat Piet Buijtels zich als associé verbinden aan Zeelenberg. Buijtels heeft in diverse gemeenten gewerkt als gemeentesecretaris en heeft daarmee zijn sporen verdiend binnen de lokale overheid. Laatstelijk bij de gemeente Maastricht. Recent heeft hij de Prijs der Gemeenten van de VNG ontvangen voor zijn verdiensten in het lokaal bestuur. Na zijn pensionering startte hij Doordacht Consult.

  Piet Buijtels

  Nieuwe functie: associé

  Nieuwe werkgever: Zeelenberg

  Datum in dienst treding: 01 jan 2020

  Oude functie: Gemeentesecretaris

  Oude werkgever: Gemeente Maastricht

 • Liesbeth Bloemen heeft haar vertrek per oktober 2020 aangekondigd. Vrijdag 13 december was Liesbeth Bloemen precies 15 jaar burgemeester van Zoeterwoude. 'Voor mij een mooi moment om aan te kondigen dat ik per 3 oktober 2020 met pensioen ga. Het burgemeesterschap vervul ik elke dag met veel plezier. Het is een voorrecht om burgemeester van deze prachtige gemeente te zijn. Mijn pensioen geeft me de mogelijkheid om de verwaarloosde vriendschappen uit het verleden aan te halen en nog meer te reizen. Ook krijgen mijn hobby’s straks meer aandacht. Ik blijf hier wonen, want ik houd van de mensen hier en ik voel mij Zoeterwoudenaar. Zoeterwoude is mijn thuis,' aldus Liesbeth Bloemen. Tijdens haar straks bijna 16 jaar burgemeesterschap heeft  Bloemen zich ingezet voor een goed bestuur en ambtelijke organisatie. Hierbij staat het samen doen en aanspreekbaar zijn altijd centraal. Speciale aandacht gaat uit naar taken zoals Jeugd, Volksgezondheid, Onderwijs, Afval, Juridische kwaliteit en Handhaving. Een leuk detail is dat ze de langstzittende vrouwelijke burgemeester in dezelfde gemeente is.

  Liesbeth Bloemen

  Nieuwe functie: Pensioen

  Nieuwe werkgever: -

  Datum in dienst treding: 03 okt 2020

  Oude functie: Burgemeester

  Oude werkgever: Gemeente Zoeterwoude

 • Sabrina van Miltenburg heeft meer dan 19 jaar ervaring binnen het veiligheids- en sociaal domein op het gebied van beleid, strategie en management. Als strategisch adviseur, project- en programmamanager zal zij zich vanuit PBLQ inzetten op uitvoerings-, beleids- en governancevraagstukken binnen de publieke sector.

  Sabrina van Miltenburg

  Nieuwe functie: Senior adviseur

  Nieuwe werkgever: PBLQ

  Datum in dienst treding: 01 dec 2019

  Oude functie: Manager Participatie en Werk

  Oude werkgever: Gemeente Den Haag

 • Lotte de Jong is benoemd tot interim-gemeentesecretaris in Nijkerk. Zij neemt een deel van de taken over van Gert van Beek die vanwege ziekte voor langere tijd is uitgevallen. De Jong heeft ervaring in soortgelijke functies in Almelo, Ermelo en Blaricum.

  Lotte de Jong

  Nieuwe functie: interim gemeentesecretaris / concernmanager

  Nieuwe werkgever: Nijkerk

  Datum in dienst treding: 18 nov 2019

  Oude functie: clustermanager en plv. directeur sociaal domein

  Oude werkgever: Haarlemmermeer

 • Ad Anthonissen is vanaf 19 september 2019 tijdelijk interim griffier in de gemeente Bunnik. De heer Anthonissen is in veel gemeenten interim griffier geweest, laatstelijk in de gemeente Veere. Hij vervangt mevrouw Heleen Hofland die tijdelijk actief is op de griffie van de gemeente Nieuwegein.

  Ad Anthonissen

  Nieuwe functie: Interim griffier

  Nieuwe werkgever: gemeentre(raad) Bunnik

  Datum in dienst treding: 19 sep 2019

  Oude functie: partner ABGL

  Oude werkgever: ABGL

 • Per 1 september heeft de gemeenteraad van Voorschoten een nieuwe griffier: Bert Jan Urban. Urban (48) werkte hiervoor bij de gemeente Capelle aan den IJssel en eerder onder meer als fractiemedewerker bij de Tweede Kamer en bestuursadviseur in Rotterdam. Brede overheidservaring die hij kan inzetten in zijn nieuwe functie als griffier voor de gemeente Voorschoten. Bert Jan Urban volgt Hans van der Does op die met pensioen is gegaan.

  Bert Jan Urban

  Nieuwe functie: Griffier

  Nieuwe werkgever: Gemeente Voorschoten

  Datum in dienst treding: 01 sep 2019

  Oude functie: Hoofd Maatschappelijke Zorg en Participatie

  Oude werkgever: Gemeente Capelle aan den IJssel

 • Geeske Wildeman is sinds 1 augustus aan de slag als de vaste gemeentesecretaris van Maasdriel. Daarnaast is zij, met collega Wabe Wieringa van Zaltbommel, directeur van de Bedrijfsvoeringseenheid Bommelerwaard. Zij vervulde beide rollen sinds vorig jaar al als interimmer. Eerder had zij interim-functies in de gemeenten Schiedam en Velsen en bij het Havenbedrijf Moerdijk.

  Geeske Wildeman

  Nieuwe functie: gemeentesecretaris

  Nieuwe werkgever: Gemeente Maasdriel

  Datum in dienst treding: 01 aug 2019

  Oude functie: interim gemeentesecretaris in Maasdriel

  Oude werkgever: Maasdriel