of 59329 LinkedIn

Personalia

Heeft u of uw collega een nieuwe baan, een benoeming of gaat iemand met pensioen? Meld personalia en carrièreswitches aan Binnenlands Bestuur.

Geef personalia door

Personalia

 • De gemeenteraad van Leusden heeft in de raadsvergadering van 22 september Ina Schutte-Van der Schans benoemd als griffier per 1 november a.s. Ina Schutte is momenteel nog griffier in Wijdemeren. Zij volgt Els Boers op die interim-griffier is in Leusden vanaf januari dit jaar.

  Ina Schutte-van der Schans

  Nieuwe functie: Griffier

  Nieuwe werkgever: Gemeente Leusden

  Datum in dienst treding: 01 nov 2016

  Oude functie: Griffier

  Oude werkgever: Gemeente Wijdemeren

 • Met ingang van 26 september 2016 is Jon Hermans-Vloedbeld (VVD, 62) benoemd tot waarnemend burgemeester van Oud-Beijerland. De burgemeestersvacature is ontstaan nadat Klaas Tigelaar werd benoemd tot burgemeester van Leidschendam-Voorburg. Omdat de gemeenten in de Hoeksche Waard waarschijnlijk worden heringedeeld per 1 januari 2020 is besloten een waarnemend burgemeester aan te stellen. Hermans-Vloedbeld was eerder burgemeester in Ouderkerk, Ridderkerk en Almelo.

  Jon Hermans-Vloedbeld

  Nieuwe functie: Burgemeester (waarnemend)

  Nieuwe werkgever: Gemeente Oud-Beijerland

  Datum in dienst treding: 26 sep 2016

  Oude functie: Burgemeester

  Oude werkgever: Gemeente Almelo

 • Per 1 september 2016 is Jos van der Knaap als interim-raadsgriffier aan de slag gegaan in Gennep. Hij volgt Auke ten Hoeve op die een functie heeft aanvaard bij de Veiligheidsregio Limburg-Noord. Jos van der Knaap is als senior adviseur werkzaam bij Geerts en partners. Voorheen vervulde hij diverse interim-functies en was hij gemeentesecretaris van Wijchen.

  Jos van der Knaap

  Nieuwe functie: Interim-raadsgriffier

  Nieuwe werkgever: Gemeente Gennep

  Datum in dienst treding: 01 sep 2016

  Oude functie: Diverse interim-functies en gemeentesecretaris Wijchen

  Oude werkgever: Gemeente Wijchen

 • Philip van Veller gaat per 1 oktober aan de slag als managing consultant bij Berenschot. Daar gaat hij zich vanuit de adviesgroep Veiligheid, Bestuur en Recht richten op het adviseren van overheidsorganisaties rond het thema 'publieke meerwaarde', o.a. bij het opzetten van samenwerkingsarrangementen tussen gemeenten en het ontwikkelen van datagedreven sturing. Van Veller was 8 jaar bij de VNG werkzaam als Directiesecretaris en Hoofd Bestuursbureau. De laatste drie maanden was hij hoofd van het Expertisecentrum Informatiebeleid. Eerder werkte hij onder andere bij het ministerie van Financiën en de Tweede Kamer.

  Philip van Veller

  Nieuwe functie: Managing consultant

  Nieuwe werkgever: Berenschot

  Datum in dienst treding: 01 okt 2016

  Oude functie: Directiesecretaris en hoofd Bestuursbureau

  Oude werkgever: VNG

 • In Landerd is Theo Hoex benoemd tot interim-gemeentesecretaris. Hoex volgt Jan Lenssen op, die directeur wordt van de Omgevingsdienst Brabant Noord. Hoex, die sinds zijn pensionering beschikbaar is voor interim functies, was tussen 2007 en 2015 gemeentesecretaris in Overbetuwe. Het is de bedoeling dat Hoex de functie in Landerd invult tot 1 januari 2017.

  Theo Hoex

  Nieuwe functie: Interim gemeentesecretaris

  Nieuwe werkgever: Gemeente Landerd

  Datum in dienst treding: 01 sep 2016

  Oude functie: Adviseur

  Oude werkgever: Geerts & Partners

 • De gemeentesecretaris van Landerd, Jan Lenssen, is per 1 september benoemd tot directeur van de Omgevingsdienst Brabant Noord. Lenssen was sinds maart 2010 als gemeentesecretaris in dienst van de gemeente Landerd. Naast de functie van gemeentesecretaris vervulde Lenssen diverse functies in regionaal verband. Zo was hij Algemeen Commandant Bevolkingszorg voor de Veiligheidsregio Brabant Noord, coördinerend secretaris van De Maashorst en voorzitter van het Expertteam Omgevingszorg.

  Jan Lenssen

  Nieuwe functie: Directeur

  Nieuwe werkgever: Omgevingsdienst Brabant Noord

  Datum in dienst treding: 01 sep 2016

  Oude functie: Gemeentesecretaris

  Oude werkgever: Gemeente Landerd

 • In Laren is Corry Holtslag benoemd tot griffier ad interim. Ze volgt Teun Zwemmer op, die griffier in Heerlen is geworden. Holtslag was eerder griffier in Andijk. Toen deze gemeente opging in de gemeente Medemblik is ze nog enkele jaren plaatsvervangend griffier in Medemblik geweest.

  Corry Holtslag

  Nieuwe functie: griffier a.i.

  Nieuwe werkgever: gemeente Laren

  Datum in dienst treding: 07 jul 2016

  Oude functie: griffier

  Oude werkgever: voormalige gemeente Andijk

 • In Kapelle is Andrea Meijer-Horden benoemd tot griffier. Zij volgt de huidige griffier Jacqueline Chamalaun op, die per 1 januari 2017 met pensioen gaat. Meijer is van 2007-2015 raadsadviseur en plaatsvervangend griffier geweest in Oud-Beijerland. Van 2015 tot heden is zij raadsadviseur van de Gemeenschappelijke Regeling Drechtsteden.

  Andrea Meijer-Horden

  Nieuwe functie: Raadsgriffier Gemeente Kapelle

  Nieuwe werkgever: Gemeente Kapelle

  Datum in dienst treding: 01 nov 2016

  Oude functie: Raadadviseur Drechtraad

  Oude werkgever: Gemeenschappelijke Regeling Drechtsteden