of 59345 LinkedIn

Personalia

Heeft u of uw collega een nieuwe baan, een benoeming of gaat iemand met pensioen? Meld personalia en carrièreswitches aan Binnenlands Bestuur.

Geef personalia door

Personalia

 • Op 1 november is Guda Kager benoemd als interim-griffier van de gemeente Hollands Kroon. Zij is tot 1 januari 2019 ook interim-griffier voor de gemeente Noordwijk. Eerder was zij onder meer interim-griffier voor Langedijk, StedeBroec en De Bilt.

  Guda Kager

  Nieuwe functie: interim-griffier

  Nieuwe werkgever: gemeente Hollands Kroon

  Datum in dienst treding: 01 nov 2018

  Oude functie: interim-griffier

  Oude werkgever: Noordwijk

 • Bij het waterschap richt hij zich vooral op waterveiligheid en de thema’s Klimaat Actief, Duurzaam DOEN en internationale samenwerking. 
www.wdodelta.nl

  David van Raalten

  Nieuwe functie: directielid

  Nieuwe werkgever: Waterschap Drents Overijsselse Dela

  Datum in dienst treding: 01 nov 2018

  Oude functie: Programmaleider Klimaatadaptatie

  Oude werkgever: Arcadis

 • Piet van Elteren is vanaf 1 september gemeentesecretaris/algemeen directeur van de gemeente Ede. Het gaat om een tijdelijke functie van ongeveer een half jaar waarbij Van Elteren zich concentreert op de ontwikkelopgave van de gemeente. 

De heer Van Elteren werkte de afgelopen maanden als adjunct-algemeen directeur bij de gemeente Zevenaar en heeft ruime ervaring bij andere gemeenten in de rol van gemeentesecretaris/algemeen directeur. Zo werkte hij 13 jaar voor de gemeente Nieuwegein en daarvoor 14 jaar voor de gemeente Leusden in deze functie. Het college van burgemeester en wethouders heeft gekozen voor een secretaris met een ruime ervaring binnen een gemeente.

Het college kiest bewust voor een tijdelijke invulling van de functie van gemeentesecretaris, omdat het realiseren van een geschikte invulling vraagt om een zorgvuldig proces en een duidelijke langetermijnvisie.

  Pieter van Elteren

  Nieuwe functie: Gemeentesecretaris / Algemeen directeur

  Nieuwe werkgever: Gemeente Ede

  Datum in dienst treding: 01 sep 2018

  Oude functie: Adjunct-algemeen directeur

  Oude werkgever: Gemeente Zevenaar

 • Met ingang van 1 september 2018 is René Borgardijn gestart als Manager Bedrijfsvoering bij De Rading Jeugd- en Opvoedhulp. De Rading verleent gespecialiseerde jeugdhulp aan kinderen, jongeren en gezinnen in Midden Nederland. In zijn nieuwe rol van Manager Bedrijfsvoering is René Borgardijn verantwoordelijk voor de afdelingen Finance & Control, Personeel & Organisatie, IT, Secretariaat en Facilitair.

  René Borgardijn

  Nieuwe functie: Manager Bedrijfsvoering

  Nieuwe werkgever: De Rading Jeugd- en Opvoedhulp

  Datum in dienst treding: 01 sep 2018

  Oude functie: Senior adviseur bedrijfsvoering

  Oude werkgever: Openbaar Ministerie/Ministerie van Justitie en Veiligheid

 • Met ingang van 1 juli 2018 is Henriëtte Bottinga gestart als Manager Zorg bij De Rading Jeugd- en Opvoedhulp. De Rading verleent gespecialiseerde jeugdhulp aan kinderen, jongeren en gezinnen in Midden Nederland. In haar nieuwe rol van Manager Zorg geeft Henriëtte Bottinga leiding aan de hulpvormen pleegzorg, meidenhulp, ambulante interventies en zelfstandigheidstraining. Met haar team van gespecialiseerde jeugdhulpprofessionals gaat zij de specialismen op het gebied van hechting, seksualiteit en behandeling na seksueel misbruik verder uitbouwen.

  Henriëtte Bottinga

  Nieuwe functie: Manager Zorg

  Nieuwe werkgever: De Rading Jeugd- en Opvoedhulp

  Datum in dienst treding: 01 jul 2018

  Oude functie: Projectleider Veilig Thuis Hollands Midden

  Oude werkgever: Gemeente Gouda

 • Esther Bunnik hoofd Communicatie bij de VNG

Esther Bunnik is op 1 juli 2018 begonnen als hoofd Communicatie bij de VNG. Ze was daarvoor manager Communicatie bij het Servicecentrum Drechtsteden, het shared servicebedrijf van de gemeenten Dordrecht, Zwijndrecht, Papendrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Sliedrecht, Alblasserdam en Hardinxveld-Giessendam. Eerder in de tijd was ze hoofd Sectie Crisiscommunicatie bij de Veiligheidsregio Zuid Holland-Zuid, teamleider Communicatie bij de provincie Utrecht en zelfstandig communicatieadviseur. Esther is bij de VNG de opvolger van Vera de Witte.

  Esther Bunnik

  Nieuwe functie: Hoofd Communicatie

  Nieuwe werkgever: VNG

  Datum in dienst treding: 01 jul 2018

  Oude functie: manager Communicatie

  Oude werkgever: Servicecentrum Drechtsteden

 • Van den Langenberg was tot zijn pensionering werkzaam als senior jurist bij achtereenvolgens Arbeidsvoorziening, CWI en UWV. Sinds 1 juni 2016 was hij plaatsvervangend lid van de Urgentiecommissie SGE en daarvoor vanaf 1995 Voorzitter van de Klachtencommissie Woonruimteverhuur Geldrop (thans gemeente Geldrop-Mierlo).

  mr. P.J.H. (Piet) van den Langenberg

  Nieuwe functie: Voorzitter Urgentiecommissie Stedelijk Gebied Eindhoven

  Nieuwe werkgever: de gezamenlijke colleges van burgemeester en wethouders in het Stedelijk Gebied Eindhoven

  Datum in dienst treding: 01 jun 2018

  Oude functie: nvt

  Oude werkgever: nvt

 • Na 12 jaar wethouder (o.a. ruimtelijke ontwikkeling en financiën) van de gemeente Uden sinds 1 mei manager van de regio Noordoost Brabant. Een samenwerkingsverband van 17 gemeenten en 2 waterschappen in de topregio AgriFood Capital.

  René Peerenboom

  Nieuwe functie: Regiomanager Noordoost Brabant

  Nieuwe werkgever: AgriFood Capital

  Datum in dienst treding: 01 mei 2018

  Oude functie: wethouder

  Oude werkgever: Gemeente Uden