Van Dam Datapartners

Maatschappelijk. Datagedreven.

Van Dam Datapartners gelooft in de kracht van data; voor iedereen. De tijd dat data namelijk vooral interessant waren voor techneuten, ligt ruim achter ons. Steeds meer bedrijven, groot en klein, ontdekken de kracht van data en datagedreven werken. Toch zien we dat organisaties in het publieke en maatschappelijke werkveld hierin vaak nog niet vooroplopen. Van Dam Datapartners wil dit veranderen. Wij willen maatschappelijke organisaties de taal van data leren spreken. En dat doen we als jouw Datapartner.

  • Samen sterker

Als sterk team met een datagedreven missie willen we deel uitmaken van jouw organisatie en jouw uitdagingen, zodat we samen, als partners, jouw doelen kunnen bereiken. Dat doen we bijvoorbeeld als beleidsadviseur, programmamanager of door een speciaal voor jouw organisatie ontwikkeld dashboard te bouwen.

  • Jouw adviseurs

Onze kennis staat tot je beschikking. We bieden meer dan alleen experts, producten en diensten, maar helpen je ook bij belangrijke (datagedreven) beslissingen met onze adviezen, trainingen en kennisbank. Zo laten we je graag kennismaken met onze datagedreven benadering van maatschappelijke onderwerpen in onze gratis webinars.

  • Data staan nooit stil

Data zijn goud waard. Wij begrijpen hoe belangrijk data voor je zijn en werken samen met je aan het optimaal leren gebruiken van jouw data in je dagelijkse werkzaamheden en bij cruciale besluitvorming. We verbinden belangrijke stromen met elkaar, zodat je op basis van nieuwe inzichten betere besluiten kunt nemen.

Benieuwd wat Van Dam Datapartners nog meer voor je kan doen? Op onze website vertellen we je meer.

Van Dam Datapartners
  • Euclideslaan 201
  • 3584 BS Utrecht

Van Dam Datapartners Academy

Ons Academy-aanbod biedt zowel opleidingen voor beginners als voor gevorderden. Met onze webinars, masterclasses, trainingen en workshops helpen we je bij je ontwikkeling op een manier die bij je past. Kijk hier voor alle webinars in 2024. Binnenkort op de agenda:

22 april

Webinar Data & Ethiek

 

23 april 

Prognosticeren in het Sociaal Domein

 

Op de hoogte blijven van Van Dam Datapartners?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Van Dam Datapartners