KPN

Betrouwbare digitale partner voor consumenten en bedrijven in Nederland.

Vanuit KPN zetten we alles op alles om iedereen in Nederland te verbinden met een duurzame toekomst. Met passie werken we aan veilige, betrouwbare en toekomstbestendige netwerken en diensten zodat mensen en apparaten altijd en overal met elkaar verbonden kunnen zijn. We willen van Nederland het best verbonden land ter wereld maken. Tegelijkertijd bieden en grijpen we kansen voor een welvarende en schonere wereld dankzij onze duurzame werkwijze.

KPN helpt de publieke sector in Nederland met de inzet van cloud om echt waarde toe te voegen aan hun diensten. Vaak is er een tekort aan kennis, heeft men last van de complexiteit van IT of kan men de innovatiesnelheid van de markt lastig bijhouden. En hoe houd je de IT veilig en compliant? KPN biedt veilige, eenvoudige en betrouwbare cloudservices, precies zoals u van KPN mag verwachten. Met onze cloudexperts en de jarenlange ervaring in beheer zorgen we ervoor dat de publieke sector zich kan focussen op nieuwe kansen.

KPN is dé speler in de Nederlandse markt die verschillende diensten op het gebied van cloudinfrastructuur, werkplekbeheer, connectiviteit en security aanbiedt. KPN begrijpt als geen ander wat er in de markt speelt, welke technologische ontwikkelingen er zijn, en wat de impact daarvan is op de publieke sector. Juist door de kennis en ervaring die KPN heeft in te zetten voor zijn klanten door best practices, kan een klant bijblijven op het gebied van technologie en innovatie. We gaan graag met u het gesprek aan over uw IT-uitdagingen en verbinden u graag aan een duurzame toekomst.

KPN
  • Röntgenlaan 75
  • 2719 DX Zoetermeer
informatievoorziening verbeteren gemeenten

Hoe gemeenten hun informatievoorziening slim kunnen verbeteren

Bekijk hier onze video.

KPN
Cloud en workplace KPN

Cloud & Werkplek

Bekijk hier de video.

KPN
KPN Zakelijke Markt

Wie zijn wij?

Bekijk hier de video.

KPN