Engage Process

Het eenvoudigste en meest effectieve procesmanagement platform dat door meer dan 200 Gemeenten en andere lokale overheden wordt gebruikt.

Lokale overheden staan voor steeds meer uitdagingen en werken aan een toenemend aantal thema’s zoals bijvoorbeeld de Rechtmatigheidsverantwoording en de Omgevingswet. Procesmanagement speelt hierin een centrale rol en is de basis geworden voor effectiviteit en controle binnen de organisatie. Engage Process helpt bij het vergroten van betrokkenheid van medewerkers en creëert hiermee ruimte voor "people driven change".

Door het bieden van een compleet procesmanagement platform, dat eenvoudig te begrijpen maar toch krachtig is in zijn functionaliteit, kunnen teams processen echt bespreekbaar maken en verbeteringen identificeren en realiseren.  Daarmee is procesmanagement niet langer het exclusieve domein van de experts, maar wordt het toegankelijk voor de gehele organisatie.

Meer dan 200 Gemeenten, Veiligheidsregio’s, Omgevingsdiensten en Waterschappen werken daarom met Engage Process aan Rechtmatigheid, de Omgevingswet, BIO, WOO en andere GRC en verbeterthema’s. Waaronder gemeente Almere, Bunnik, Zaanstad en Maastricht, maar ook Provincie Noord-Holland, DUO+ en de Omgevingsdienst Noord-Veluwe.

Engage Process

Maak kennis met het Process Maturity Model

Is jouw organisatie al proces volwassen? Wil je graag weten wat dat betekent en hoe je met het Process Maturity Model van Engage Process daar inzicht in kunt krijgen? Maak een afspraak en we vertellen je er graag meer over.

Engage Process
video

Maak kennis met Engage Process in 2 minuten

Bekijk hier de video.

Engage Process

Probeer Engage Process 30 dagen gratis

Ervaar de kracht van Engage Process met een gratis proefabonnement van 30 dagen. Teken eenvoudig je processen, analyseer performance en zie de impact van je veranderingen. Activeer hier je trial licentie en ga direct aan de slag!

Engage Process