financiën / Partnerbijdrage

Omgevingswet: creëer samenhang in de implementatie

Het belang van procesmanagement voor een goede implementatie van de Omgevingswet.

18 juli 2023
pexels

Omgevingswet specialisten van onze partners NCOD en AbelTalent spraken tijdens een e-Conference op 20 juni jl. over het belang van samenhang bij de dienstverleningsaspecten van de Omgevingswet. De kennis en informatie die door deze ervaren experts wordt gedeeld kun je direct toepassen binnen je eigen organisatie. Samen met je collega’s kom je tot gedeelde inzichten, krijg je een beeld van waar je nu staat en welke aspecten belangrijk zijn om mee aan de slag te gaan binnen jouw organisatie.

Pragmatische voorbeelden

Het Omgevingsplan, de Toepasbare Regels, Processen, Data & Informatie en diverse Sturingsprincipes vanuit een dienstverleningsperspectief staan centraal. Ook wordt er ingezoomd op de wijze waarop Engage Process kan worden ingezet om bij te dragen aan de implementatie van de Omgevingswet.

Bekijk het gehele webinar

Benieuwd welke inzichten de consultants van NCOD en AbelTalent naar voren brachten, hoe procesmanagement daarbij heeft geholpen en hoe dit in jouw organisatie het verschil kan maken? Bekijk dan het volledige opgenomen webinar.

Plaats als eerste een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.