financiën / Partnerbijdrage

Prinsjesdag 2023: welke wetswijzigingen kunt u verwachten?

Schrijf u in voor het webinar.

24 augustus 2023
Prinsjesdag
Beeld: Shutterstock

Het demissionair kabinet presenteert op dinsdag 19 september 2023, Prinsjesdag, het Belastingplan 2024 met daarin de voorgenomen nieuwe wetten en wetswijzigingen voor komend jaar. Evenals voorgaande jaren vindt u op onze speciale themapagina de fiscale plannen die de demissionaire regering voornemens is door te voeren.  

Ga direct naar de speciale themapagina.

Wat betekent de val van het kabinet voor de plannen?

De val van kabinet Rutte IV heeft vanzelfsprekend gevolgen voor de inhoud van wetswijzigingen die aangekondigd zullen of zouden worden met Prinsjesdag. Een aantal onderwerpen zal controversieel worden verklaard. Welke dat zijn wordt pas na het reces van de Kamer in september bepaalt. Te verwachten is dat veel fiscale ontwikkelingen afgeremd gaan worden. Desondanks geven de specialisten van BDO u op de themapagina, te bezoeken via bovenstaande link, een overzicht van de belangrijkste fiscale wijzigingen die het kabinet voornemens is door te voeren.

Webinar na Prinsjesdag

Evenals voorgaande jaren organiseert BDO daags na Prinsjesdag een webinar waarin onze specialisten Jeroen Cremers, Eefje de Vries, Frederik Boulogne en Leroy Smits de aangekondigde plannen duiden.

U kunt zich hier direct kosteloos voor het webinar inschrijven op 20 september a.s. van 15.00 - 16.00 uur.

Plaats als eerste een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.