Advertentie

CdK Remkes beschikbaar voor tweede termijn

Commissaris van de Koning in Noord-Holland Johan Remkes stelt zich beschikbaar voor een tweede ambtstermijn.

28 oktober 2015

Commissaris van de Koning in Noord-Holland Johan Remkes stelt zich beschikbaar voor een tweede ambtstermijn. Dat heeft hij dinsdag aan minister van Binnenlandse Zaken Ronald Plasterk laten weten. De VVD'er Remkes was van 2002 tot 2007 zélf minister op dat departement.

Genoegen
‘Graag zet ik mij de komende periode in voor de mooie en sterke provincie Noord-Holland en haar inwoners’, aldus Remkes. In een brief aan Provinciale Staten zegt hij ‘met veel genoegen terug te kijken’ op zijn eerste ambtstermijn. Het is nu aan Provinciale Staten om en herbenoemingsprocedure in gang te zetten, meldt de provincie dinsdag. (ANP)|

Reacties: 3

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

P.Pluim
Deze regent, die vroeger tijdens zijn ministerschap Binnenlandse Zaken al zoveel fouten heeft gemaakt bij het doordrukken van gemeentelijke herindelingen, verdient geen tweede termijn. Het probleem bij dit soort mensen is, dat zij nog denken dat zij het goed doen en onmisbaar zijn, terwijl het tegendeel waar is. Laat de jongeren ook eens aan bod komen en laat hem via de achterdeur in stilte verdwijnen.
Uw emailadres wordt enkel gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is enkel zichtbaar voor de redactie.
Boris
Geen idee? Wie is dat en wat doet hij?

Baan moet toch vervuld, dus laat m maar zitten.
Uw emailadres wordt enkel gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is enkel zichtbaar voor de redactie.
R. Moné / Belanghebbende bij 'Distriport'
Voordat Cdk Remkes herbenoemd wordt op voordracht van Provinciale Staten dient er eerst een beoordelingsgesprek gehouden te worden. Dit had direct na de publicatie van het rapport 'Ondernemend bestuur al hebben moeten plaatsvinden. Het is zeer simpel aan te tonen middels de wijze waarop mijn naam aan het genoemde rapport werd toegevoegd,dat de onderzoeksleider Bibob ambtenaar vervaart de opdracht had zowel het fiasco van Distriport als de bestuurscultuur van GS in het onderzoek onbespreekbaar te maken. Mijn verzoek aan de Kroon voor het houden van een beoordelingsgesprek werd namens het Kabinet van de Koning afgedaan met: 'U zult begrijpen dat wij.. Het gaat wel om de vierde CdK op rij die middels de beproefde ambtelijke techniek valsheid in geschrifte zijn politieke doelstellingen weet te bereiken. Had dit graag via de stafrechter bespreekbaar gemaakt, maar daar kom ik niet binnen. Vergelijkt u in deze maar bladzijde 67 van het rapport, waarin Wokke in adem gennoemd wordt met Moné met pagina 103, waar 'vergeten' werd Moné te benoemen. Ik mocht niet participeren in het onderzoek, omdat het sinds jaar en dag een boevenbende in Vilaa Welgelegen.

En vergeet dat prof. vanden heuvel integer is. Zijn vorm van machtsbederf valtmogelijk binnen de enge noeer van corruptie.

Groet,

R. Moné
Uw emailadres wordt enkel gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is enkel zichtbaar voor de redactie.
Advertentie