bestuur en organisatie / Partnerbijdrage

Verdiepende Leergang Publiek Arbeidsrecht

Start: 21 september 2023 | I.s.m. prof. mr. B. Barentsen & mr. M.A. Schneider, Universiteit Leiden

05 juli 2023
Verdiepende Leergang Publiek Arbeidsrecht

De unieke Verdiepende Leergang Publiek Arbeidsrecht (VLPA) is, speciaal ontworpen voor arbeidsjuristen en HR-adviseurs die werken voor en bij overheidswerkgevers. Er is dan ook veel aandacht voor de bijzondere facetten van het arbeidsrecht in het publieke domein. De Leergang is ontwikkeld in overleg met professor Barend Barentsen van de Universiteit Leiden. De Leergang kent inmiddels een vierde jaargang.

Individuele intake

Vooraf vindt een online intake per individuele deelnemer plaats door één van de docenten zodat de Leergang aansluit op de verwachtingen en situatie van de deelnemers.

Klein deelnemersaantal

Aan de Leergang nemen maximaal 12 deelnemers deel zodat er veel interactie is tijdens de verschillende dagdelen. Het kleine deelnemersaantal, de individuele intake en de huiswerkopdrachten waarborgen dat de inhoud van de VLPA goed aansluit op de wensen van de deelnemers.

De leergang wordt feestelijk afgesloten met de uitreiking van de certificaten en een etentje. De deelnemers mogen zich na het uitreiken van het certificaat dan ook met recht ‘specialist publiek arbeidsrecht’ noemen!

Docenten

De leergang wordt verzorgd door diverse ervaren en deskundige advocaten van Capra Advocaten en prof. mr. B. Barentsen en mr. M.A. Schneider van de Universiteit Leiden.

Praktische details

  • De Leergang is geschikt voor juristen of ervaren HRM-medewerkers met het opleidingsniveau HBO+/WO.
  • De VLPA bestaat uit 3 cursusdagen op locatie in Utrecht en 6 online modules.
  • De leergang wordt gegeven op 21 september, 5 oktober, 2 november, 16 november, 28 november, 14 december 2023 en 11 januari, 25 januari, 8 februari 2024.
  • De kosten bedragen € 3.975,– (over dit bedrag is geen BTW verschuldigd).

Aanmelden

Het hele programma bekijken of direct aanmelden kunt u op de website van Capra Advocaten.
Voor praktische informatie over de cursus kunt u contact opnemen met:  Manuela Dieters  (Capra Academie) of bellen 088 – 57 90 001.

Plaats als eerste een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.