bestuur en organisatie / Partnerbijdrage

'Laten we werken vanuit het feit dat je goed voor elkaar wilt zorgen'

Kinderen en de gezinnen waarin zij opgroeien ondersteunen.

BMC
20 maart 2023
BMC

Zet vier professionals bij elkaar om te praten over armoede, bestaans(on)zekerheid en ontwikkelkansen voor kinderen en er ontstaat een gepassioneerd gesprek. Wat zien Johan van Triest (Aloysius Stichting), Hans Spekman (Jeugdeducatiefonds), Masja Schuyt en Yasmine Bayoumy (beiden BMC) in de dagelijkse praktijk?

Steeds meer kinderen groeien op in armoede en bestaansonzekerheid, ouders worstelen met structurele financiële stress en het effect op het opgroeien van kinderen is groot. Hoe vormt deze maatschappelijke opgave zich op -en rondom school? En belangrijker, hoe kun je vanuit onderwijs bijdragen aan deze opgave?

Voor deze vier professionals is niets doen geen optie. In onderstaand artikel vertellen zij hoe zij bijdragen om kinderen en de gezinnen waarin zij opgroeien te ondersteunen. Om ervoor te zorgen dat ouders en leerkrachten worden geholpen en kinderen kunnen blijven meedoen. Door middel van een goede aanpak zorgen voor elkaar.

Lees het hele artikel op bmc.nl.

Meer weten?

Wilt u meer weten over wat we voor u kunnen betekenen om de ontwikkelkansen van kinderen te verbeteren? Neem dan contact op met Masja Schuyt of Yasmine Bayoumy.

Masja Schuyt
Concerndirecteur, domeindirecteur Jeugd en onderwijs
06 - 24 50 28 15
masja.schuyt@bmc.nl
Meer informatie

Yasmine Bayoumy
Managing consultant
06 - 17 75 04 28
yasmine.bayoumy@bmc.nl

Plaats als eerste een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.