Advertentie

Nieuwe fractievoorzitter PVV Noord-Brabant

Hij volgt Ronald Dol op die al jaren sukkelt met zijn gezondheid en het fractievoorzitterschap daarom nu neerlegt. Dol blijft wel lid van Provinciale Staten.

14 maart 2013

De 29-jarige Alexander van Hattem is de nieuw fractievoorzitter van de PVV in Provinciale Staten van Noord-Brabant. Hij volgt Ronald Dol op die al jaren sukkelt met zijn gezondheid en het fractievoorzitterschap daarom nu neerlegt. Dol blijft wel lid van Provinciale Staten.

Jonge Fortuynisten

Van Hattem stond voor de PVV ook op een onverkiesbare plaats op de lijst voor de Tweede Kamerverkiezingen. Hij was in het verleden onder meer voorzitter van de Jonge Fortuynisten.

Linkse activisten hebben hem in het verleden beschuldigd van contacten met extreem rechts. Hij zou verschillende keren zijn gesignaleerd bij extreem rechtse demonstraties.

Niets mee te maken

Van Hattem zegt dat hij daar niks mee te maken heeft en dat is geprobeerd hem zwart te maken nadat neonazi’s zich bij een demonstratie van de Jonge Fortuynisten hadden aangesloten.

Reacties: 2

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Hannes Haganum / kritisch lezer
Och, volgens mij is de hype van de PVV wel voorbij. Het is wachten op het moment dat ze modder smijtend van het toneel verdwijnen. Pim Fortuyn werd in korte tijd een icoon die het zoetsappige, ingeslapen politieke milieu eens flink opschudde.

Daarna was het veel egogedrag en boosheid dat de PVV liet zien. Over innovatie hoor ik nooit van die kneuters.
Uw emailadres wordt enkel gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is enkel zichtbaar voor de redactie.
True
Nou, succes in je nieuwe job, Alexander!
Uw emailadres wordt enkel gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is enkel zichtbaar voor de redactie.
Advertentie