of 62812 LinkedIn

Visie en Missie FUTUR 2020-2021

Visie en Missie FUTUR 2020-2021. De stem van de jonge ambtenaar laten horen
Futur Reageer

Visie
FUTUR is hét landelijke netwerk van én voor jonge ambtenaren die werkzaam zijn bij overheidsorganisaties in Nederland. FUTUR streeft naar een publieke sector die zich blijft uitdagen en vernieuwen door de stem van de jonge ambtenaar te laten horen

Missie

Verbinden van jonge ambtenaren
De overheid is bij uitstek een sector waar op verschillende plekken door mensen een gelijksoortige bijdrage wordt geleverd. FUTUR verbindt jonge ambtenaren zodat zij kennis en kunde uit kunnen wisselen en zich kunnen blijven ontwikkelen. 

Vertellen over de meerwaarde van de jonge ambtenaar
Jonge ambtenaren zijn van groot belang voor het Nederland van de toekomst. Zij zorgen voor energie en vernieuwende ideeën in de publieke sector. FUTUR zet zich verder in om de meerwaarde van jonge ambtenaren voor de publieke sector en de maatschappij onder de aandacht te brengen. 

Vertolken van de stem van de jonge ambtenaar
FUTUR vormt een brug tussen jonge ambtenaren en overheidsmanagers en andere partners. Bestaande uit jonge ambtenaren en in continue contact met de eigen achterban, weet FUTUR als geen ander wat er onder de jonge ambtenaren leeft.

 

Meer lezen over FUTUR

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

Stichting FUTUR

Rademakerstraat 58

2333 AS Leiden

www.futur.nl

info@futur.nl


Stichting Jonge Ambtenaren

Postbus 198
2501 CD Den Haag

www.jongeambtenarendag.nl

info@jongeambtenarendag.nl


Hartmans Netwerk

Zonder contact geen netwerk. Er zijn drie manieren om met ons (of met elkaar) in contact te komen. Het is een kwestie van persoonlijke voorkeur, de onderwerpen per optie zijn slechts indicatief. Contact

Meer nieuws

Afbeelding