carrière / Partnerbijdrage

Futur viert 25-jarig jubileum

Samen met 150 jonge ambtenaren.

25 jaar futur

Woensdag 11 oktober vierde FUTUR het 25-jarig bestaan met een geslaagde jubileumdag in Bleyenberg, Den Haag. Meer dan 150 jonge ambtenaren vierden het feest met ons mee.

Futur bestaat 25 jaar

Futur is 25 jaar geleden opgericht als jongerenorganisatie van de Vereniging voor Overheidsmanagement (VOM). Sinds 2003 zijn we verder gegaan als onafhankelijke, zelfstandige stichting om jonge ambtenaren door heel Nederland te verbinden. Dat doen we al 2,5 decennia lang en dat was reden voor een feestje. Samen met meer dan 150 jonge ambtenaren uit het hele land keken we in Den Haag terug op de afgelopen jaren en blikten we vooruit op de ambtenaar van de toekomst.

Inhoudelijk programma

Na een gezellige inloopborrel met live muziek van Trio Luego, was het tijd voor het inhoudelijk programma. Jonge Ambtenaar van het Jaar 2023, Hanane el Hadouchi, was dagvoorzitter en begon met een interview met Abigail Norville, plaatsvervangend secretaris-generaal van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Een gesprek over de ambtenaar van vroeger, nu en in de toekomst. Over streetwise, wat dat inhoudt en wat er nodig is om samen te werken aan het Nederland van later. Vervolgens gingen de aanwezigen zelf aan de slag met de ambtenaar van de toekomst. In kleine groepjes werd nagedacht over de ambtenaar over 50 jaar en wat je daarvan morgen al mee kunt nemen in je eigen werk. Daarna maakten Jelle en Marcel van Comedyhuis er een muzikaal comedy-feestje van, waarna Hanane samen met FUTUR-voorzitter Mitchell Hendriks nog even kort terugblikten op het programma. Om vervolgens bekend te maken dat het thema voor de komende Jonge Ambtenaar van het Jaar verkiezing streetwise is.

Feest op de Rooftopbar 

Na een heerlijk buffet was het tijd voor het feest op de rooftopbar van Bleyenberg. Waar fanatiek genetwerkt werd onder het genot van een lekker drankje. De stemming zat er goed en contacten werden gelegd, de ideale uitwisseling tussen ambtenaren van allerlei overheidslagen. Op naar de volgende 25 jaar!

Gelukkig hebben we de foto's nog

Veel aanwezigen hebben een foto laten maken voor de sponsorwand. En natuurlijk zijn er ook tijdens het jubileum zelf veel foto's gemaakt. Benieuwd of je erop staat? Bekijk het album.

Plaats als eerste een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.