of 59130 LinkedIn

#caorijk

Reageer

Ben je Rijksambtenaar? Dan krijg je in 2017 nieuwe arbeidsvoorwaarden! Het huidige pakket is ruim 9 jaar oud, dus dit is een mooi moment om dingen anders te doen.

 

Dat dachten ook de initiatiefnemers van Jouw Digitale Stem, een online platform waarop Rijksambtenaren zélf kunnen aangeven waar de nieuwe cao over moet gaan. Mag dat een keer iets anders zijn dan pensioenen en geld?, vragen zij zich hardop af.

Op www.caoRijk2017.nl kunnen Rijksambtenaren eenvoudig en snel hun mening geven. Met de simpele tool geef je aan wat voor jou écht belangrijk is. En welke innovatieve ideeën de toekomst hebben, en welke beter in de prullenbak kunnen verdwijnen. De uitkomsten worden dit najaar aangeboden aan de cao-onderhandelaars in de sector Rijk, die plaatsnemen aan de onderhandelingstafel.

'Jouw Digitale Stem' is een initiatief van een groep Rijksambtenaren met steun van ons en jongerenbonden. Hiermee willen we aandacht vragen voor overheidsvernieuwing en digitale inspraak voor iedereen. Met name jongeren zijn vaak ondervertegenwoordigd als het over arbeidsvoorwaarden gaat. Dit platform moet dat veranderen.

Afbeelding

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

Stichting FUTUR

Postbus 10213

2501 HE Den Haag

www.futur.nl

info@futur.nl


Stichting Jonge Ambtenaren

Postbus 198
2501 CD Den Haag

www.jongeambtenarendag.nl

info@jongeambtenarendag.nl


Hartmans Netwerk

Zonder contact geen netwerk. Er zijn drie manieren om met ons (of met elkaar) in contact te komen. Het is een kwestie van persoonlijke voorkeur, de onderwerpen per optie zijn slechts indicatief. Contact

Meer nieuws

Bloggers