of 63372 LinkedIn

Schulinck Informatiemanagement

Als specialist en marktleider in het sociaal domein biedt Schulinck al tientallen jaren online producten en totaaloplossingen voor gemeenten en andere organisaties. Een uitstekende uitbreiding hierop vormen onze slimme, op maat gemaakte digitale formulieren om de aanvraagprocessen binnen het sociaal domein te stroomlijnen. Deze intelligente, gebruiksvriendelijke e-formulieren met goede voorinvulling worden veilig geplaatst en gekoppeld aan de eigen systemen van uw organisatie. Zelfs automatisch beschikken is mogelijk!

Schulinck e-formulieren zijn flexibel en schaalbaar en worden altijd volledig afgestemd op de wensen van uw organisatie: van een eenvoudige aanvraag tot zeer complexe formulieren met inkomsten- en/of draagkrachtberekening.

 

De optimale service, de ondersteuning van onze ervaren consultants én juridische experts en het persoonlijk contact zijn daarbij vanzelfsprekend.

Schulinck Informatiemanagement, onderdeel van Wolters Kluwer.


Contactgegevens

Wolters Kluwer

Schulinck Informatiemanagement

Hulsterweg 82

5912 PL Venlo

Tel: 077 – 475 8018

schulinck.marketing@wolterskluwer.com

www.schulinck.nl

Volg onze LinkedIn pagina

Afbeelding

Wilt u handige tips en informatie ontvangen?

Volg dan ook deze LinkedIn-pagina Schulinck Informatiemanagement. Als marktleider in het sociaal domein, weet Wolters Kluwer Schulinck met welke juridische vraagstukken uw gemeente te maken heeft. Ook krijgt u handige tips over veiligheid, kwaliteitsverbetering en digitale informatievoorziening.

Meest gelezen

Schulinck E-Formulieren

Schulinck Software

Lees meer over Schulinck In-Spect:
Schulinck In-Spect