of 61869 LinkedIn

Netwerken voor Jonge Ambtenaren

Dit is de kennispartnerpagina van Futur, de Stichting Jonge Ambtenaren en het Hartmans Netwerk. Hier delen de netwerken voor Jonge Ambtenaren hun kennis, ervaringen en evenementen.

 

 


 

AfbeeldingFUTUR is hét landelijke netwerk van én voor jonge ambtenaren die werkzaam zijn bij overheidsorganisaties in Nederland. FUTUR streeft naar een publieke sector die zich blijft uitdagen en vernieuwen door de stem van de jonge ambtenaar te laten horen.


Lees meer


 

Afbeelding

Stichting Jonge Ambtenaren organiseert elk voorjaar een inspirerende dag voor jonge ambtenaren uit heel Nederland. Ambtenaren - jong van geest of leeftijd - van alle overheidsinstanties zijn welkom!


Lees meer


 

AfbeeldingHartmans Netwerk
Hartmanners zijn jong, ambitieus en hebben hart voor het openbaar bestuur. Wij werken bij decentrale overheden zoals gemeentes, provincies en waterschappen. Onze missie? Elkaar én het openbaar bestuur uitdagen.


Lees meer


 • Vier finalisten #JAvhJ17 bekend

  Reageer
  De vier finalisten die de strijd aan gaan voor de titel Jonge Ambtenaar van het Jaar 2017 zijn bekend! Maandag 14 november zijn de vier talenten gepresenteerd tijdens de Overheidsawards in de …
 • FUTUR zoekt versterking! Jonge Ambtenaren Netwerk zoekt doe- en denkkracht! Ben jij een jonge ambtenaar met passie voor de veranderende overheid en wil je het verschil maken?

  FUTUR zoekt versterking!

  Reageer
  FUTUR Jonge Ambtenaren Netwerk zoekt doe- en denkkracht! Ben jij een jonge ambtenaar met passie voor de veranderende overheid en wil je het verschil maken? Bekijk de profielen en solliciteer!
 • FUTUR ontmoet: in gesprek over verjonging

  Reageer
  Op het HR-festival, georganiseerd door onze partner A+O fonds Gemeenten, presenteerden wij een speciale editie van ‘FUTUR Ontmoet’. Onder leiding van bestuursgenoot Nicole Cox ging ik …
 • #caorijk

  Reageer
  Ben je Rijksambtenaar? Dan krijg je in 2017 nieuwe arbeidsvoorwaarden! Het huidige pakket is ruim 9 jaar oud, dus dit is een mooi moment om dingen anders te doen.
 • Nominatieperiode JAVHJ17 geopend!

  Reageer
  Ken jij een jonge ambtenaar die lef heeft? Die niet in hokjes denkt en over grenzen heen durft te kijken? Iemand met een hart voor publieke zaak en zich 100%  inzet om een verschil te maken? …
 • JAD’17 is in Breda!

  Reageer
  Het is alweer drie weken geleden dat onze tiende JAD plaatsvond in Schiedam en wij zijn alweer druk bezig met de voorbereidingen van de JAD’17 in Breda !

Contactgegevens

FUTUR

Rademakerstraat 58

2333 AS Leiden

www.futur.nl

info@futur.nl


Stichting Jonge Ambtenaren

Postbus 198
2501 CD Den Haag

www.jongeambtenarendag.nl

info@jad.nl


Hartmans Netwerk

Zonder contact geen netwerk. Er zijn drie manieren om met ons (of met elkaar) in contact te komen. Het is een kwestie van persoonlijke voorkeur, de onderwerpen per optie zijn slechts indicatief. Contact


Afbeelding