of 59130 LinkedIn

Organiseer jij straks de JAD'19 in jouw stad?

ORGANISEER JIJ STRAKS DE JAD'19 IN JOUW STAD?
JAD Reageer

Afgelopen maart vond alweer de elfde editie van de Jonge Ambtenarendag (JAD) plaats in Breda waar we ruim 600 jonge ambtenaren mochten verwelkomen. Wij kijken terug op een geslaagde editie en na het succes in Breda vindt de Jonge Ambtenarendag in 2018 plaats in Stichtse Vecht! De JAD is hét moment om jouw stad te laten zien aan honderden jonge ambtenaren. Wil jij helpen met het organiseren van hét landelijke evenement voor jonge ambtenaren in jouw stad?

BID procedure JAD'19

Elk jaar kiest het bestuur van de Jonge Ambtenarendag de locatie voor de volgende JAD aan de hand van de ingediende bidbooks. Heb je interesse in het organiseren van de JAD'19 in jouw stad? Lees dan goed de handleiding om erachter te komen wat jij moet doen. De handleiding is bedoeld voor jonge ambtenaren(verenigingen), die interesse hebben in het uitbrengen van een bidbook om de JAD naar hun stad of regio te halen. Een bidbook is een schriftelijk overzicht van wat jouw organisatie te bieden heeft. Hierin wordt onder andere beschreven waarom volgens jou de JAD naar jouw regio moet komen, suggesties voor een thema, locaties en de financiële bijdrage. Je hebt nog tot 15 november 2017 om een bid uit te brengen, dus wacht niet te lang en grijp deze kans!

 

Heb je nog vragen naar aanleiding van deze e-mail of over de bidprocedure? Neem dan contact met ons op.

 

Namens het bestuur van de JAD'18,

Lotte van den Elsen, Voorzitter Stichting Jonge Ambtenaren

Tel.: 06-51111031

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

Stichting FUTUR

Postbus 10213

2501 HE Den Haag

www.futur.nl

info@futur.nl


Stichting Jonge Ambtenaren

Postbus 198
2501 CD Den Haag

www.jongeambtenarendag.nl

info@jongeambtenarendag.nl


Hartmans Netwerk

Zonder contact geen netwerk. Er zijn drie manieren om met ons (of met elkaar) in contact te komen. Het is een kwestie van persoonlijke voorkeur, de onderwerpen per optie zijn slechts indicatief. Contact

Meer nieuws

Bloggers