/ Blog

Online trainingen ontwikkelen met Studytube’s auteurstool

Online trainingen ontwikkelen met Studytube’s auteurstool. Stappenplan: naar je eigen online training

28 september 2020

Wil jij graag organisatiespecifieke kennis in een online training gieten, zodat je je medewerkers kunt laten leren op een coronavriendelijke manier? Dan is de auteurstool van Studytube iets voor jou! In onze gloednieuwe brochure lees je meer over hoe wij je in zes stappen volledig kunnen ontzorgen bij de ontwikkeling van jouw eigen e-learning content.

Wat is Studytube's auteurstool?

De auteurstool van Studytube is een uiterst gebruiksvriendelijke en intuïtieve editor, waarmee je op een eenvoudige manier je eigen online trainingen kunt aanmaken. Zo is het mogelijk om kennis die uniek is voor jouw organisatie om te vormen tot een leertraject, waardoor je die expertise efficiënt verspreidt binnen jouw organisatie.

 

In de auteurstool is het mogelijk om uit diverse werkvormen (tekst, beeld, video, etc.) te kiezen en zo jouw training de juiste dynamiek en afwisseling te geven die het leerrendement verhoogt. Je inhoudsopgave blijft steeds zichtbaar, zodat je nooit het overzicht verliest.

 

Zodra de training getest is en online staat (gefeliciteerd!), dan kunnen cursisten via het automatische reviewsysteem eventuele (spel)fouten of technische haperingen aangeven. Zo blijft je training altijd up-to-date en zo relevant mogelijk.


Hoe helpt Studytube jou om online trainingen te ontwikkelen?

Als je dat wil, dan kan Studytube je begeleiden van de startblokken tot de eindstreep. Wij denken dan voortdurend met je mee over de inhoud en de structuur van je training en organiseren drie contactmomenten met jou.

 

Daarnaast mag je gebruikmaken van onze professionele studio te Amsterdam, waar onze onderwijskundigen en producers je assisteren tijdens de opnames van jouw eigen video's met autocue. Ook de postproductie nemen wij graag voor onze rekening.


Stappenplan: naar je eigen online training

Het hele proces verloopt in zes belangrijke stappen:

  1. Start
  2. Afbakening
  3. Ontwerp
  4. Ontwikkeling
  5. Feedback
  6. Up-to-date

 

Elke stap gaat gepaard met bepaalde taken en (eventuele) contactmomenten met onderwijskundigen van Studytube. Zo maken we samen jouw training klaar voor succes!


Download de brochure

Wil je graag nog meer informatie over de verschillende fasen en hoe Studytube je bij elke stap kan begeleiden? Of ben je benieuwd naar wat onze experts zeggen over de auteurstool van Studytube? In onze uitgebreide brochure "Zelf online training content ontwikkelen" vind je een overzichtelijke handleiding bij het stappenplan naar jouw eigen e-learning.

 

Je kan de brochure eenvoudig downloaden via de onderstaande blauwe knop. Hopelijk mogen we je snel verwelkomen in onze studio te Amsterdam!

 

Afbeelding

Plaats als eerste een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.