sociaal / Partnerbijdrage

Ondersteuning bij aanvraag Transformatiefonds Jeugdhulp

Ondersteuning bij aanvraag Transformatiefonds Jeugdhulp. Om de vernieuwing van het jeugdhulpstelsel een extra impuls te geven, hebben de VNG en het Rijk een transformatiefonds in het leven geroepen

02 augustus 2018
Radar.jpg

Om de vernieuwing van het jeugdhulpstelsel een extra impuls te geven, hebben de VNG en het Rijk een transformatiefonds in het leven geroepen. Binnen het Transformatiefonds Jeugdhulp is van 2018 tot en met 2020 jaarlijks € 36 miljoen aan transformatiebudget beschikbaar voor de jeugdregio’s.

RadarAdvies ondersteunt jeugdhulpregio’s met het ontwikkelen van transformatievoorstellen. Aan de hand van interactieve sessies werken we deze voorstellen regionaal uit, met gemeenten en aanbieders. We zijn thuis in de spelregels van het Transformatiefonds en vertalen de sessies naar een praktisch en concreet voorstel, zodat u dit alleen nog hoeft in te dienen.


Onze adviseurs hebben veel kennis en ervaring met de transformatie van het jeugddomein. Ze weten wat er speelt en zijn in staat regio’s en aanbieders met elkaar te verbinden.

Meer informatie


Of neem contact op met:

AfbeeldingAfbeeldingMerel van Kessel, Adviseur en onderzoeker

m.vankessel@radaradvies.nl / 06-11319746

 

Arnaud Brix, Senior adviseur

a.brix@radaradvies.nl / 06-21293486Plaats als eerste een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.