Advertentie
sociaal / Nieuws

VVD-jongeren laken rol Wientjes sociaal akkoord

De rol die werkgeversvoorman Bernard Wientjes heeft gespeeld bij het afsluiten van het sociaal akkoord wordt hem door de JOVD kwalijk genomen. De rekening van de crisis wordt 'op een onacceptabele wijze doorgeschoven naar volgende generaties', vindt de JOVD. Daarom kreeg Wientjes (VVD) de liberale aanmoedigingsprijs; bedoeld om liberalen 'op het juiste pad te houden'.

29 juli 2013

De JOVD heeft maandag uitgehaald naar werkgeversvoorman Bernard Wientjes. De liberale jongerenorganisatie geeft Wientjes de liberale aanmoedigingsprijs, omdat hij een belangrijke rol heeft gespeeld bij het opstellen van het sociaal akkoord.

Rekening doorschuiven De JOVD neemt Wientjes dat kwalijk, omdat de rekening van de crisis op een onacceptabele wijze wordt doorgeschoven naar volgende generaties. ,,Zelfs dit kabinet kwam met een beter pakket dan werkgevers en de werknemers. Dat het betere scenario nu van tafel is nemen wij Wientjes kwalijk’', aldus JOVD-voorzitter Jarico Vos.

Snurkend VVD-lid

,,Wientjes noemt zichzelf snurkend VVD-lid. Het is inmiddels zomer, dus het wordt tijd dat hij eens uit zijn winterslaap ontwaakt'', aldus Vos.

Juiste pad

De liberale aanmoedigingsprijs wordt elk jaar uitgereikt door de VVD-jongeren. De 'prijs' is bedoeld om liberalen op het juiste pad te houden. De 'eer' ging eerder al eens naar minister Ivo Opstelten en naar PVV-leider Geert Wilders.

Reacties: 3

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Hannes Haganum / kritisch lezer
Goh, laat ik nou helemaal nooit iets gehoord hebben van die brallende en lallende club over frauderende bestuurders en een falend bakenstelsel. Deze liberale jongeren willen natuurlijk zorgmedewerkers voor 600 euro per maand laten werken, omdat het zogenaamd goed zou zijn voor de economie. Beste JOVD-ers, een vitale maatschappij en een gezonde economie krijg je door mensen te laten mee doen in waardigheid. Van groot belang is dat mensen plezier hebben in het werk, initiatieven kunnen nemen en dan mag je als maatschappij ook eisen stellen. Waarschijnlijk is deze aanmoedigingsprijs bedacht na een nachtje te lang slempen met goedkoop bier. Deze jongeren zullen echt niet de moeite nemen om even rond te kijken in de maatschappij. Het interesseert ze allemaal volkomen niets.
Uw emailadres wordt enkel gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is enkel zichtbaar voor de redactie.
O. ten Hove
De JOVD spoort niet. Het zijn egoïsten in de dop. Alles voor de economie, en als je iets bereikt is dat op eigen kracht. Onzin, een mens is een sociaal wezen en de infrastructuur (onderwijs bijvoorbeeld) wordt door de gemeenschap betaald/ JOVD en VVD moeten verboden worden want als Rutte symbool van de JOVD is.. wat een klerenzooi maakt die man ervan...Het zogenaamde juiste pad van de JOVD leidt tot de 'verelendung' van de mens. EN je moet je schamen als je dit wilt. Maar het verstand komt met de jaren, en hoewel geen fan van Wientjes heeft hij neer verstand in zijn pink dan deze domme Vos.JOVD is bier zuipen, neerkijken op de mensen die het werk doen en asociaal gedrag vertonen. Lage lonen voor de werkende mensen, geen uitkeringen allemaal ten bate voor de bloem der natie (JOVD) zonder wiens inbreng (hun gedachtegang) het land verloren zou zijn. JOVD bestaat uit misleidde jongeren die een heropvoeding nodig hebben...En de crisis komt voort uit het neo-liberalisme waar de JOVD een voorstander van is. Als links dit oplost is voor de liberaal in de dop geen graaicultuur meer, geen bonussen en dergelijke en daar balen ze van...
Uw emailadres wordt enkel gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is enkel zichtbaar voor de redactie.
A. Wassenburg
Citaat: 'De JOVD neemt Wientjes dat kwalijk, omdat de rekening van de crisis op een onacceptabele wijze wordt doorgeschoven naar volgende generaties. '

Wat ze gelijk hebben, zeg! Je kunt de rekening voor de bankencrisis, de eurocriosis en alle andere door rijke hebbers veroorzaakte malheur natuurlijk veel beter doorschuiven naar de huidige generatie van armen. Naar de minimumloners, de baanverliezers, de AOW-ers, de WSWwerkwers en de chronisch zieken. Zou het feit dat zelfs ontwikkelingshulporganisatie Oxfam Novib in de gaten heeft dat ook in Nederland heel wat armen zijn en daaraan een deel van de gelden voor ontwikkelingshulp besteedt, bij deze jonge veelhebbers geen belletje doen rinkelen? En tenslotte: hebben onze geachte VVD-ers zelf al niet het overeengekomene in het regeerakkoord VVD/PvdA afgewezen om de huidige rijken te laten meebetalen aan de zorg op basis van hun hoge inkomen? Maar ja, als de rijken van nu moeten gaan betalen ligt het verhaal natuurlijk heel anders.....
Uw emailadres wordt enkel gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is enkel zichtbaar voor de redactie.
Advertentie