ruimte en milieu / Partnerbijdrage

Duurzaamheid en circulariteit: van visie naar heldere doelen

Duurzaamheid en circulariteit. Van visie naar heldere doelen

19 november 2021
Circulariteit.png

Een workshop om te werken aan duurzaamheid en circulariteit: van visie naar heldere doelen.

De Europese doelstelling is om in 2050 klimaatneutraliteit te bereiken en de teruggang van de biodiversiteit te stoppen. Hiermee in lijn is de doelstelling voor Nederland: Nederland circulair in 2050. De Nederlandse economie wil in 2050 een economie zijn zonder afval. Een circulaire economie. Om dit doel te bereiken werkt de overheid samen met marktpartijen, kennisorganisaties, financiële instellingen en allerlei maatschappelijke organisaties. Het doel wordt vertaald naar een concreet uitvoeringsprogramma. Zo dient in 2030 50% minder primaire grondstof verbruikt te worden. Ieder steentje draagt bij om deze omslag en de doelstelling in 2050 te bereiken.

Wij helpen u om uw doelen helder en concreet te formuleren door middel van onze workshop duurzaamheid en circulariteit. Met een heldere visie en ambitie kan een Programma van Eisen doelgericht opgesteld worden en een toekomstbestendige huisvesting gerealiseerd worden.


Doelgroep

De workshop is bedoeld voor bestuurders, gebouweigenaren en -gebruikers, zoals onderwijsinstellingen, gemeenten en zorginstellingen.

 

Meer weten of aanmelden voor een workshop duurzaamheid en circulariteit?

Neem dan contact op met Iris van de Craats, telefoon 073 6 409 409

Mail Iris

Of met Louk Linders, telefoon 073 6 409 409

Mail Louk

Of met Johanna Scherer, telefoon 073 6 409 409

Mail Johanna

Plaats als eerste een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.