ruimte en milieu / Partnerbijdrage

'Ontdek de kracht van innovatie'

SRO Congres | 8 november 2023

SRO
02 oktober 2023
sro congres

Op woensdag 8 november 2023 organiseren wij ons jaarlijkse SRO congres. Die dag wordt de toekomst voorspeld, waarna we zelf gaan bepalen hoe we hiermee willen omgaan.

Hoe ziet onze wereld eruit in 2033?

We starten met een presentatie van Lieke Dols, trendwatcher bij de Forward Club. Zij gaat in op de belangrijkste trends en ontwikkelingen voor organisaties die actief zijn op de terreinen van het beheren en exploiteren van gemeentelijk vastgoed en het organiseren van sport- en beweegactiviteiten. In drie scenario’s gaat zij in op digitalisering en de mogelijke overgang naar een welzijnseconomie. Het meest sombere scenario borduurt voort op systeemfouten en kent alleen een korte termijn perspectief.

Programma

12.00 uur        Ontvangst met lunch
13.00 uur        Welkom door directie SRO
13.15 uur        Trends en scenario’s inleiding
14.00 uur        Start deelsessies met presentatie projecten
14.20 uur        Pauze
15.00 uur        Vorm geven aan de toekomst
16.00 uur        Plenaire afsluiting
16.30 uur        Borrel & Bites

Vorm geven aan de toekomst

In vier deelsessies gaan we samen vorm geven aan een concrete visie op de toekomst. Dat doen we na een korte inspirerende inleiding over een voor ons werkterrein belangrijke innovatie.

Datum & locatie

Het SRO congres is op woensdag 8 november 2023 en vindt plaats in De Koepel te Haarlem. De Koepel ligt op een centrale plek in Haarlem en perfect met openbaar vervoer te bereiken. Vanaf station Haarlem is het ongeveer 15 minuten lopen.

Deelname aan het congres is gratis. Om voedselverspilling te voorkomen zijn wij wel genoodzaakt om bij een te late afmelding of ‘no show’ €25,- in rekening te brengen. Kosteloos afmelden kan t/m 1 november 2023 via communicatie@sro.nl.
Meld u hier aan.

Plaats als eerste een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.