ruimte en milieu / Partnerbijdrage

Kans: Participeer in wetenschappelijk onderzoek ‘herontwikkeling binnenstedelijk gebied’

Kans: Participeer in wetenschappelijk onderzoek ‘herontwikkeling binnenstedelijk gebied’.

16 maart 2017

Antea Group maakt deel uit van het R-LINK* consortium (onderzoeksprogramma smart urban regions of the future). Samen met universiteiten, hogescholen, gemeenten en marktpartijen gaan wij de komende vijf jaar onderzoek doen naar de invloed en potentie van kleinschalige initiatieven en organische gebiedsontwikkeling.

Hiervoor is Antea Group op zoek naar een case. Dit is een unieke kans voor u om kosteloos deel te nemen aan een grootschalig wetenschappelijk onderzoek dat zich focust op de relatie tussen marktpartijen en burgers in de stedelijke gebiedsontwikkeling.

Binnen het R-LINK onderzoeksproject worden 12 cases onderzocht. Wij zoeken nog een interessante case binnen de metropoolregio Amsterdam. Graag zien wij dat de casus voldoet aan:

-  Het gebied is binnenstedelijk en wordt herontwikkeld tot gebied met diverse functies;
-  Mogelijkheid tot experimenteren met het betrekken van burgers bij de herontwikkeling.

Bent u geïnteresseerd of wilt u een case aandragen?
Neem contact op met Jesse Stammers: jesse.stammers@anteagroup.com.

* Het R-LINK consortium bestaat uit kennisinstellingen (Wageningen UR, Rijksuniversiteit Groningen, Universiteit van Amsterdam, Hogeschool van Amsterdam, Hanzehogeschool Groningen, AMS Amsterdam) en maatschappelijke partners (Gemeente Amsterdam, Gemeente Groningen, Marineterrein Amsterdam, Amsterdam Economic Board, Antea Group, Rijckenberg Advies Stedelijke Ontwikkeling D&D, Metabolic, De Boeletuin, Pakhuis de Zwijger, Tertium).

Plaats als eerste een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.