ruimte en milieu / Partnerbijdrage

Verlies van eigendom van grond door verjaring

Wat zijn de risico's voor gemeenten?

02 november 2021
Snippergroen.png

"Mijn tuin heeft sinds ik de woning kocht al deze grootte, ik kan het aantonen ook - dus die grond is gewoon van mij". Is dat wat deze bewoner stelt wel terecht, of ligt het anders?

Lunchwebinar Verjaring

30 nov 2021, 12.00 tot 13.00 uur
Locatie: Online Aanmelden

Een gemeente loopt risico's op verlies van eigendom van grond door verjaring en kan hierdoor bemoeilijkt worden in het uitvoeren van haar taken. Bijvoorbeeld bij een herinrichting, waar je bepaalde gronden tot je beschikking denkt te hebben, kan dit vervelende consequenties hebben.

Na een korte presentatie over de de theorie, vertellen ervaren consultants Christiaan Brouwer en Ruud Verstegen aan de hand van praktijkvoorbeelden en recente rechtspraak over verjaring. We geven ruim de gelegenheid om een casus of vraag in te brengen, zowel vóór als tijdens de webinar. Daarmee belooft het een leuke interactieve sessie te worden.

Onder het genot van je lunch is dit de kans meer te weten te komen over verjaring van openbare stukken grond. Ben jij erbij? Gratis deelnemen, dus schrijf je snel in!

Wanneer? 

Dinsdag 30 november 2021 van 12.00 tot 13.00 

Aanmelden

Je kunt jezelf aanmelden voor het webinar door het formulier in te vullen. Je ontvangt dan van ons een link om deel te nemen aan deze sessie.

Plaats als eerste een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.