ruimte en milieu / Partnerbijdrage

Grip op projectsucces

Seminar | 24 november 2022 | 09:00 - 13:00 | Arnhem

18 oktober 2022
Seminar

De huidige krapte op de arbeidsmarkt brengt ook binnen de energietransitie en infrastructuur grote uitdagingen met zich mee. Het aantal projecten en de complexiteit nemen toe, terwijl de capaciteit gelijk blijft of zelfs afneemt. Complexe projecten zijn aan verandering onderhevig, Hoe zorg je ervoor dat het projectteam over de juiste kennis en ervaring beschikt? Hoe beleg je goed opdrachtgeverschap en welke bijdrage leveren tools, middelen en een integraal beeld aan projectsucces? Vanuit EIFFEL & Palladio nodigen we je van harte uit voor ons (gratis) seminar 'Grip op projectsucces' op donderdag 24 november 2022.

Datum: 24 november 2022

Locatie: EIFFEL Clubhuis - Meander 1061, 6825 MJ Arnhem

Tijd: 09.00 - 13.00 uur

Aanmelden: meld je hier aan 

We trappen het seminar af met verrassende invalshoek vanuit de topsport. Jacco Verhaeren, Nederlands bekendste zwemcoach, spreekt vanuit zijn ervaringen als coach en technisch directeur van zwembonden in Nederland, Australië en Frankrijk over hoe je omgaat met complexe situaties, deadlines en een steeds groter team van experts.

Om vervolgens dieper in te gaan op de rol van integraal projectmanagement binnen de energietransitie en infrastructuur, met gastsprekers Arjan Luis van Gasunie en Paul Verschoor van Rijkswaterstaat. Zij geven een uniek kijkje in de keuken over hun aanpak bij complexe projecten en de bijdrage van integraal projectmanagement hierin.

Vanuit Palladio delen directeur Thomas Meijer en Raymon van Beest, Adviseur Projectbeheersing, hun kennis, ervaring én recente onderzoeksresultaten op het gebied van factoren die bepalend zijn voor projectsucces. Want elk project heeft z’n eigen uitdagingen, maar daarop anticiperen kan pas als de basis op orde is. Daarnaast vertellen we je graag meer over onze capaciteitsplanning, een product dat Palladio heeft ontwikkeld om een objectief beeld af te geven van de capaciteitsproblemen, maar óók om kansen te signaleren. Door de meetbaarheid van dit product is meer sturing en besluiten op basis van data mogelijk. Een mooie stap vooruit!

We sluiten het seminar af met een heerlijke lunch waarbij genoeg ruimte is om met elkaar na te praten, kennis te delen en te netwerken.

Duik jij samen met ons en enthousiaste vakgenoten op donderdagochtend 24 november de inhoud in? Meld je aan en je gaat ongetwijfeld naar huis met nieuwe inzichten!

Plaats als eerste een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.