EIFFEL

Wij zijn EIFFEL. Groot in interim capaciteit, steengoed in consultancy.

In compacte teams helpen wij organisaties in public en profit om hun prestaties te verbeteren. En mee te bewegen met verandering. Door functies tijdelijk te vervullen, processen slimmer in te richten en strategieën te implementeren. Onze interim financials zijn veel meer dan specialist in finance. Ze kennen de lokale overheid en krijgen uw team in beweging, door uit te blinken in verbinding en communicatie. We zijn er ook om te helpen in uw bedrijfsvoering. Rechtmatigheidsverantwoording, Wet Open Overheid; wij helpen om veranderingen in wet- en regelgeving vorm te geven, uit te voeren en te laten landen in uw organisatie. Van visie naar strategie en vervolgens uitvoering.

Zo helpen we onze klanten voorblijven.

Business Controller

Business Controller in 1 year

In samenwerking met Nyenrode en de Baak finance professionals heeft EIFFEL een uniek premium jaarprogramma voor ervaren finance professionals opgesteld: Business Controller in 1 jaar!

Bekijk het programma

EIFFEL
Event

Kennisevent | 13 oktober

Op het kennisevent 'Tussen beleidslijnen en politieke context' staan we stil bij de grote thema’s en bijbehorende uitdagingen op lokaal niveau. Hoe creëer je de ruimte, de focus, het budget en het draagvlak om op deze thema’s voor te blijven, in plaats van slechts bij te blijven? Het komt allemaal aan bod!

Meld je aan!

EIFFEL