EIFFEL

Wij zijn EIFFEL. Groot in interim capaciteit, steengoed in consultancy.

In compacte teams helpen wij organisaties in public en profit om hun prestaties te verbeteren. En mee te bewegen met verandering. Door functies tijdelijk te vervullen, processen slimmer in te richten en strategieën te implementeren. Wij zijn marktleider in interim juridische dienstverlening. Onze juristen hebben een privaat- of publiekrechtelijke achtergrond, voegen zich naadloos in uw team en brengen energie: ze blinken uit in kennis en communicatie. Wij snappen de juridische inhoud, maar weten ook hoe we besluiten met uw burgers moeten delen.

Met onze outsourcingsdiensten kunnen we grote hoeveelheden juridische dossiers in projectvorm behandelen. Bijvoorbeeld bij achterstanden of tijdelijke pieken in instroom.

Zo helpen we onze klanten voorblijven.

Event

Webinar | 13 september

In dit webinar nemen ervaren bestuursrechtjuristen je mee in waarom de bezwaarprocedure zo’n belangrijke fase is en waarom bezwaar zich bij uitstek leent voor maatwerk.

Meld je aan!

EIFFEL
Kennisevent

Kennisevent | 13 oktober

Op het kennisevent 'Tussen beleidslijnen en politieke context' staan we stil bij de grote thema’s en bijbehorende uitdagingen op lokaal niveau. Hoe creëer je de ruimte, de focus, het budget en het draagvlak om op deze thema’s voor te blijven, in plaats van slechts bij te blijven? Het komt allemaal aan bod!

Meld je aan!

EIFFEL