financiën / Partnerbijdrage

Investeren in vitaliteit

Is investeren in een gezonde toekomst.

Lotte Liem
Lotte Liem

Ik ben Lotte Liem, 31 jaar en werkzaam bij Loyalis in team Beheer Collectief. Ik ben trotse moeder van 2 jongens. Samen met mijn partner wonen we in Heerlen. Vitaliteit betekent voor mij dat je zorgt voor je mentale en fysieke gesteldheid en (tijd) investeert in een gezonde toekomst.

Ik ben dagelijks met bewegen en gezondheid bezig. Ik vind het belangrijk dat mijn kinderen zien dat het loont om actief te zijn en goed te eten. Naast mijn functie bij Loyalis ben ik werkzaam als sportinstructrice in een sportschool in Hoensbroek. Hier geef ik trainingen voor alle niveaus in paalfitness. Je kunt deze sport omschrijven als een combinatie tussen acrobatiek, turnen en calisthenics.

Stappen in de juiste richting

Ik vind dat Loyalis en a.s.r. goede stappen in de juiste richting zetten. Veel mensen ervaren een drempel om te bewegen, laat staan om iets actiefs te doen met collega’s. Loyalis biedt voor mij veel vrijheid en mogelijkheden om met collega’s te bewegen. Zo sluit ik onder andere iedere vrijdagochtend de week af met een aantal collega’s bij de trappen van Snowworld. Supergezellig en je voelt je de rest van de dag voldaan!

Kiezen voor mezelf betekent meer energie voor mijn gezin en werk

Er is extra aandacht voor vitaliteit binnen Loyalis. Dat is fijn, want soms is het gewoon heel lastig om vitaal te blijven en om je eigen grenzen te bewaken. In de periode dat ik twee kinderen kort achter elkaar kreeg terwijl ik gewoon fulltime doorwerkte, vond ik het moeilijk om mijn balans terug te vinden. Ik was uitgeput en ongelukkig met wat ik zag in de spiegel. Ik kwam erachter dat wanneer ik juist soms kies voor mezelf, dit zich later uitbetaalt in meer energie voor mijn gezin en mijn werk.

Vitaliteitsactiviteiten bij Loyalis

We organiseren binnen Loyalis verschillende vitaliteitsactiviteiten voor medewerkers. Ik heb bijvoorbeeld zelf ook twee laagdrempelige mini-bootcamps georganiseerd. Mijn focus ligt vooral op flexibiliteit, met ons zittend werk in het achterhoofd. Voor iedere collega zijn de bewegingen aan te passen naar het gewenste niveau. Dus ik hoop dat veel collega’s lekker mee blijven doen! Gun jezelf een half uurtje beweging en maak je dag een stuk energieker daarmee.

Lotte Liem
Beheerder inkomen collectief bij Loyalis

Plaats als eerste een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.